![]() |
Obudowa marzeń - Zalman TNN 500AF
Pamiętam jak kiedyś pierwszy raz miałem styczność z obudową Thermaltake Xaser czy też SilverStone za bagatela prawie 1500PLN - ale mili państwo to co przeczytałem o obudowie Zalmana dosłownie wgniotło mnie w fotel :wow:
Chciałbym właśnie polecić artykuł o niej bo naprawdę nie spotkałem się jeszcze do tej pory z tak pomysłową oraz estetycznie i porządnie wykonaną obudową komputerową. Warto poświęcić parę minut na zapoznanie się z nią - mnóstwo zdjęć i bardzo obszerny opis :) Polecam !!! Cena i wykonanie to Maybach wśród obudów komputerowych. Tylko dla koneserów, wariatów i ciepłych gości z nadmiarem gotówki. Obudowa Zalman TNN 500AF |
Przeczytalem.
I zastanawiam sie ile takich obudow sprzedali? 10 - 15??? Ja za takie pieniadze bym mial obudowe robiona na zamowienie + caly srodek :D i to niezly. |
EE mi to jakoś nie przypadłą do gustu (przynajmniej z wyglądu), przypomina mi... kaloryfer :D Widziałem dużo pieknych obudów (bo akurat teraz szukam jakiejś ładnej) i wolałbym tamte , wiele tańsze od tej. Ale napewno znajdzie się, ktoś komu się ta spodoba, wszak każdy ma inny gust :)
|
Mi się ta obudowa nie podoba. Po pierwsze wygląda jak jakiś grzejnik czy coś:) a po drugie to cena. Z mojej skromnej wypłaty to jedynie starczy mi na jakąś standardową obudowe.
|
Mi się podoba. Dość klasyczna - powiem nawet - elegancka na swój sposób - co prawda rzeczywiście przypomina grzejnik,ale nie jest przesadzona. Żadnej szyby,żadnego "udekorowania" led'ami i bajerów niepotrzebnych. Cena? Cóż też mogę tylko pomarzyć.
|
Dokladnie @tel, to wyglada jak kaloryfer.... i ta cena :|
|
w tej cenie poskladal bym chyba calkiem niezlego kompa z wodnym chlodzeniem ;)
|
wystarczy troche tasmy klejacej farby sprzetu do tunningu :jeep: oraz zasilacz i prosze samemu mozna zrobic sobie zalmana TNN 500AF :idea:
|
@legion tylko trzeba mieć stary nieużywany grzejnik :P :haha:
A serio to cena jest zbyt wysoka nawet jak dla koneserów:| Z wyglądu mi się nie podoba, zbyt prosta. Pozdro |
Piszom, ze obudowa calkowicie pasywna. To czemu z tylu obydowy jest miejsce na wentylator.
Hmm... Moze jest po to,ze jak ktos podlaczy do centralnego ogrzewania to wentylator do chlodzenia sie przyda??? |
fajna hmmm ale ta cenna :)())))))
|
cena na koncu wynoszaca 5699pln powalila na podloge moj monitor :>
ludzie kto takie rzeczy kupuje ??? |
Cytat:
|
Są maniacy, których stać na to.
Obudowa zajefajna, ale cena zaiste z kosmosu... :| |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:36. |