![]() |
Cytat:
|
sorka , ale nie znam producenta ;/ i nie jest napisane na dvd
|
dopra to skasuje posta :)
:> P.S. i znoof czatowisko :spoko: |
Cytat:
|
Cytat:
"nie umiesz czytac przeciez napisalem PLATINUM" :> chodzi o producenta NOSNIKA tzw. ATIP plytki :taktak: |
Już wszsytko działa :) Nagrywam teraz roxio. Wgrałem forceaspi17.zip i kupiłem TDK nagrało bez problemów. A wcześniej miałem forceaspi18.zip i PLATINUMY. Więcej ich nie kupie, aż 3 zjarałem -R. pozdrawiam
|
i jaka firma była uprzejma te płyty zrobić.
|
Raczej nie jest to wina firmware. Mam JS07 i wypalam platinumy dvd+r x8 bez problemów.
Nagrywasz +R czy -R? Jaka wersja Nero? Pozdrawiam |
LITEon 1673S - ratujcie
Kupiłem Liteonka :wow: 1673S , odrazu po uruchomieniu wgrałem bios JS07. Włożyłem plytke ( Vakossa DVD+r, 4x) nagrało , super, chodzi elegancko. Następnie chciałem nagrać Platinum 8x, programem nero, 0% stoi stoi , spalił :\ , wkładam drugiego Platiunma 8x, 0 % , stoi stoi , spalił .Hmm odinstalowałem Nero, zainstalowałem Roxio, zainstalowałem Aspi,Dma włączone, nagrywa się sukces , 90 % stanęła, i spaliła , pojawiły sie 2 błędy. Nie wiem co robić , mam ją 1 dzień a spalila 3 platinumy ;/ bios ? jeżli z nim coś nie tak, to na jaki mam zmienić ? Jak Nero spaliło płyty, zapisałem logi ;/ moze to coś wam pomoże . Proszę o pomoc :|
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:23. |