Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray (https://forum.cdrinfo.pl/f11/)
-   -   Wielki Problem Z Gtr Fia!!!!!! (https://forum.cdrinfo.pl/f11/wielki-problem-gtr-fia-52435/)

whisper 19.05.2005 16:00

Wielki Problem Z Gtr Fia!!!!!!

Mam wielki problem z grą GTR Fia, bardzo bym prosiłbym o szczegółową instrukcje jak ominąć zabezpieczenia z tej gry.Już mnie szlak trafia ??? cały tydzień się z nią męcze ale nie moge nic wykombinować, Ciągle jak chce włączyć to pisze mi włąż płyte do innego cd-romu. Prosze o pomoc!!!!!!!!!!!!!

Yarozelsky 19.05.2005 16:27

1.jesli to oryginał ... a wiec raczej nie
2.jesli masz oryginal i zrobiles kopie to musisz najpierw sprawdzic aray skanerem co to za zabespieczenie i uzyc alkohola z profilem zabespieczenia
[jeszcze sprawdzic czy twoja wypalarka jest w stanie poprawnie wykonac kopie]
3.jesli to pirat i nie ma cukierka to musisz znales takowy w sieci ;)

whisper 19.05.2005 16:58

Cytat:

Napisany przez Yarozelsky
1.jesli to oryginał ... a wiec raczej nie
2.jesli masz oryginal i zrobiles kopie to musisz najpierw sprawdzic aray skanerem co to za zabespieczenie i uzyc alkohola z profilem zabespieczenia
[jeszcze sprawdzic czy twoja wypalarka jest w stanie poprawnie wykonac kopie]
3.jesli to pirat i nie ma cukierka to musisz znales takowy w sieci ;)

Ta gra to oczywiście nie orginał ;) ściągłem ją z emule, 2 cd i ***** z mini image i star f*ckerem. Ustawiam rejest , daje cracka do katalogu z grą, włańczam reste drivers, potem w star f*ckerze patchuje gtr.exe, daje mini image do deamona, odłańczam cd-romy i daje start game, ale jakoś nie wychodzi i znowu wyskakuje włóż płyte do innego napędu. Prosze pomóżcie!!!!!

whisper 19.05.2005 17:02

aha i jeszcze jedno sprawdzałem zabezpieczenia w A-Ray Scanner i tak wyskoczyło:
[17:00:52] StarForce 3.4.70.02 detected -> D:\GTR\gtr.dll
[17:00:52] StarForce detected -> D:\GTR\GTR.exe
[17:00:53] StarForce detected -> D:\GTR\GTR_tmp.exe
[17:00:56] StarForce detected -> D:\GTR\net.dll

whisper 19.05.2005 18:01

chyba jestem coraz bliżej uruchomienu tej gry, teraz nie wyskakuje włóżł płyte do innego napędu tylko wyłańcza się komp i wyskakuje niebieskie okienko z napisem sytem windows został zamknięty żeby nie doszło do uszkodzenia :smutny: .Czy ktoś wie co to oznacza. Moze mam za słabego kompa, albo coś źle zrobiłem
--------------------------------------------------------------------------
Procesor: Intel Celeron 2.8Gb
Kara Graficzna: G-Force FX 5500
Ram: 256 DDR 400

lopus 20.05.2005 19:49

Cytat:

Napisany przez whisper
chyba jestem coraz bliżej uruchomienu tej gry, teraz nie wyskakuje włóżł płyte do innego napędu tylko wyłańcza się komp i wyskakuje niebieskie okienko z napisem sytem windows został zamknięty żeby nie doszło do uszkodzenia :smutny: .Czy ktoś wie co to oznacza. Moze mam za słabego kompa, albo coś źle zrobiłem
--------------------------------------------------------------------------
Procesor: Intel Celeron 2.8Gb
Kara Graficzna: G-Force FX 5500
Ram: 256 DDR 400

Też walczyłem z tą gra,zeby uruchomic (zawziąłem sie),ale mówie ci NIE WARTO.
Udało mi sie uruchomic,ale taki badziew nie bede trzymał-kasacja
Normalne wyscigi na torze jakich wiele i tak szwaby zabezpieczyli...
Gra jes nie warta tego,mówie ci.
Podstawa do uruchomienia to:
1.dobry mini image z dobrym serialem
2.Nightmare Starfucker do odłączania napedów.
Niestety wszystko to poszło w niebyt i Ci nie moge pomóc..

whisper 20.05.2005 22:11

thx za info. wszyscy mi mówili że mega pocisk z tej gry, full realka. Ja tam nie wiem, ja tak mam że żeby ocenić gre to zawsze musze w nią zagrać i wtedy osądze że gra jest do kitu, czy mega zarąbista. Wiesz, niektórzy wolą grac w symulatory tj. Gran Turismo, a drudzy w typową arcade tj. Burnout czy NFS UNG, a niektórzy w to i to.Każdy ma inny gust i inaczej oceniają gry.

gruby21 10.08.2005 20:10

tez mam taki sam problem z ta gierka!!! Wyskakuje mi zebym wlazyl do innego napedu albo podalcd-key!!!prosze pomozcie tylko szybko!!! Jestem troche zielony w tych sprawa wiec prosze o dosc crozumialom odp dzieki bardzo

demek 10.08.2005 20:53

gtr nalezy do symulatorow i to dosc wymagajacych
a co do uruchomienia to potrzebujesz mini image ale wiecej nie powiem bo nie wolno (regulamin)
aha i nie mam tego mini image wiec nie pisac na pm:)

Maciej 10.08.2005 22:16

Wszystko jest napisane w poście nr.6

Zamykam.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:49.