Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Czy sprzedaż nasion marihuany jest w Polsce legalna? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/czy-sprzedaz-nasion-marihuany-jest-polsce-legalna-52469/)

michal3333 10.09.2014 15:11

nasiona

Tia, też od pewnego czasu kupuję nasiona, głównie indoor, bo nie mam innych warunków. Moim zdaniem dobrą ofertę ma sklep ********.pl. Są promocje, są gratisy, jest szyfrowanie ssl, a sam sklep prowadzony jest na serwerze holenderskim, więc wszystko legalna opcja ;->

Tribunal 23.05.2005 21:04

www.bongoz.pl tam sobie oblukacjie panockowie:p

Alinoe 22.05.2005 20:10

Cytat:

Napisany przez arnakus
A czy widziałeś piwo z marihuaną sprzedawane w Polsce i to całkiem legalnie? Zawiera bardzo małe ilości ale fakt jest faktem. Na etykiecie jest piękny listeczek. Zapomniałem tylko jak się nazywa - może ktoś pamięta?

to piwo zawiera extrakt z konopii a nie thc - tak więc ani się tym nie opijesz (bo mała zawartość alkoholu) ani nie nabakasz (bo nie ma thc)

arnakus 22.05.2005 19:12

Piwo z marihuaną

Cytat:

Napisany przez kraluk
Witam!
Zawsze myślałem, że każda odmiana narkotyków w Polsce niedopuszczalna, nielegalna, ale gdy zobaczyłem stronę to zmieniłem zdanie. W ciekawy sposób znalazłem tą witrynę. Wszedłem sobie na stronę www.nowe.pl i tam był taki duży baner reklamujący działalność tej felernej strony. Szczerze mówiąc, niewiedziałem, że w naszym kraju zalegalizowano "lekkie" prochy...

Mnie się wydaje, że ta witryna prowadzi nielegalną działalność, ale fakt, że istnieje od jakiegoś czasu i nie została zamknięta powoduje, że chyba się myle...

Pozdrawiam.

A czy widziałeś piwo z marihuaną sprzedawane w Polsce i to całkiem legalnie? Zawiera bardzo małe ilości ale fakt jest faktem. Na etykiecie jest piękny listeczek. Zapomniałem tylko jak się nazywa - może ktoś pamięta?

Alinoe 22.05.2005 11:26

posiadanie i handel nasionami konopii indyjskiej jest jak najbardziej legalny w naszym kraju - w internecie funkcjonuje kilka sklepów oferujących wręcz feminizowane odmiany, natomiast hodowla/uprawa i handel plonem jest jak najbardziej karalny

kontestator 21.05.2005 16:07

Cytat:

Napisany przez Eliasz
Nasiona mozna znalezc w karmie dla ptakow czasami:D Tak gdzies slyszalem i podobno to nie jest sciema. Sprawdzilbym ale papugi (miilem 2 nierozlączki:P) uciekly mi z klatki jakies 4 lata temu i karme juz wyrzucilem, ale klatka została.

no fakt można znaleźć w niektórych karmach nasionka, ale sadząc je nie ma co oczekiwać na fajnego krzaka, lepiej udać sie po nasionka do raju (czytaj holandia) ;)

Eliasz 20.05.2005 18:06

Nasiona mozna znalezc w karmie dla ptakow czasami:D Tak gdzies slyszalem i podobno to nie jest sciema. Sprawdzilbym ale papugi (miilem 2 nierozlączki:P) uciekly mi z klatki jakies 4 lata temu i karme juz wyrzucilem, ale klatka została.

Yarozelsky 20.05.2005 16:01

chodzilo mi o roslinki :| :| czlowieka zaraz za jezyk targaja :|

icemac 20.05.2005 15:57

ktos skasowal maila :>

nie bede sie klocil
a w nasionach i tak NIE MA THC

still smokin' - cypress hill

gallus 20.05.2005 15:57

Cytat:

Napisany przez ed hunter
THC w nasionach nie ma, są bardzo odżywcze i po to sprzedawane :P
[...]
:D

Dla kogo są odżywcze, bo ja jakoś tego nie jadam? :P

ed hunter 20.05.2005 15:56

THC w nasionach nie ma, są bardzo odżywcze i po to sprzedawane :P

a poza tym może ktoś z Holandii zamawia?

:D

icemac 20.05.2005 15:50

kolego a gdzie ty czytales o THC w nasionach moze mnie oszukali :>

P.S. patrz twoj podpis :spoko:

kraluk 20.05.2005 15:48

Cytat:

Napisany przez icemac
sprzedaz nasion jest LEGALNA

posiadanie i uprawianie jest nielegalne :taktak:

To w takim razie mamy paradoks. Jak można sprzedawać nasionka, jeśli się ich nie posiada???:>

Ech... Polskie prawo jest bardzo dziwne...

icemac 20.05.2005 15:45

sprzedaz nasion jest LEGALNA przeciez to nie sa narkotyki i nawet nie zawieraja zwiazkow odurzajacych :spoko:

posiadanie i uprawianie jest nielegalne :taktak:

kraluk 20.05.2005 15:40

Czy sprzedaż nasion marihuany jest w Polsce legalna?

Witam!
Zawsze myślałem, że każda odmiana narkotyków w Polsce niedopuszczalna, nielegalna, ale gdy zobaczyłem stronę to zmieniłem zdanie. W ciekawy sposób znalazłem tą witrynę. Wszedłem sobie na stronę www.nowe.pl i tam był taki duży baner reklamujący działalność tej felernej strony. Szczerze mówiąc, niewiedziałem, że w naszym kraju zalegalizowano "lekkie" prochy...

Mnie się wydaje, że ta witryna prowadzi nielegalną działalność, ale fakt, że istnieje od jakiegoś czasu i nie została zamknięta powoduje, że chyba się myle...

Pozdrawiam.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:28.