![]() |
nasiona
Tia, też od pewnego czasu kupuję nasiona, głównie indoor, bo nie mam innych warunków. Moim zdaniem dobrą ofertę ma sklep ********.pl. Są promocje, są gratisy, jest szyfrowanie ssl, a sam sklep prowadzony jest na serwerze holenderskim, więc wszystko legalna opcja ;->
|
www.bongoz.pl tam sobie oblukacjie panockowie:p
|
Cytat:
to piwo zawiera extrakt z konopii a nie thc - tak więc ani się tym nie opijesz (bo mała zawartość alkoholu) ani nie nabakasz (bo nie ma thc) |
Piwo z marihuaną
Cytat:
|
posiadanie i handel nasionami konopii indyjskiej jest jak najbardziej legalny w naszym kraju - w internecie funkcjonuje kilka sklepów oferujących wręcz feminizowane odmiany, natomiast hodowla/uprawa i handel plonem jest jak najbardziej karalny
|
Cytat:
|
Nasiona mozna znalezc w karmie dla ptakow czasami:D Tak gdzies slyszalem i podobno to nie jest sciema. Sprawdzilbym ale papugi (miilem 2 nierozlączki:P) uciekly mi z klatki jakies 4 lata temu i karme juz wyrzucilem, ale klatka została.
|
chodzilo mi o roslinki :| :| czlowieka zaraz za jezyk targaja :|
|
ktos skasowal maila :>
nie bede sie klocil a w nasionach i tak NIE MA THC still smokin' - cypress hill |
Cytat:
|
THC w nasionach nie ma, są bardzo odżywcze i po to sprzedawane :P
a poza tym może ktoś z Holandii zamawia? :D |
kolego a gdzie ty czytales o THC w nasionach moze mnie oszukali :>
P.S. patrz twoj podpis :spoko: |
Cytat:
Ech... Polskie prawo jest bardzo dziwne... |
sprzedaz nasion jest LEGALNA przeciez to nie sa narkotyki i nawet nie zawieraja zwiazkow odurzajacych :spoko:
posiadanie i uprawianie jest nielegalne :taktak: |
Czy sprzedaż nasion marihuany jest w Polsce legalna?
Witam!
Zawsze myślałem, że każda odmiana narkotyków w Polsce niedopuszczalna, nielegalna, ale gdy zobaczyłem TĄ stronę to zmieniłem zdanie. W ciekawy sposób znalazłem tą witrynę. Wszedłem sobie na stronę www.nowe.pl i tam był taki duży baner reklamujący działalność tej felernej strony. Szczerze mówiąc, niewiedziałem, że w naszym kraju zalegalizowano "lekkie" prochy... Mnie się wydaje, że ta witryna prowadzi nielegalną działalność, ale fakt, że istnieje od jakiegoś czasu i nie została zamknięta powoduje, że chyba się myle... Pozdrawiam. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:28. |