![]() |
no on poblokował wszystkie p2p,kołek jeden.Ale zrobił mi przekierowanie portów,więc mogę ściągać z emula(teoretycznie)a praktycznie to nie wiem czy nie ustawia na to jeszcze jakiegos limitu
|
Ludzie, przeciez mod to jest oficjalny emule tylko z dodatkowy oopcjami takimi jak: ukrywanie ikonki z tray'a, dostosowywanie maxymalnej predkosci sciagania i wysylania w zaleznosci od pinga, lancast, i jeszcze wiele innych. Sam sposob sciagania nie rozni sie niczym. Obojetnie czy uzywasz emule oficjalnego czy Phoenixa czy jeszcze jakiegos innego to musisz stac tyle samo w kolejce po pliki.
|
Ja uzywam eMule v042g [Phoenix1.8] od chyba prawie roku, ale to wcale nie znaczy ze ten u ciebie tez bedzie najlepszy. Musisz sam wyprobowac kilka i zostawic najlepszego, czesto wlasnie nie jest to najnowsza wersja.
Duzo ludzi chwali pawcia, ja przed tym phoenixem jechalem na jakims starym LSD i tez dlugo nie zmienialem....chyba az zaczalem miec problemy z logowaniem sie na razorbacku. Moze u ciebie po prostu admin tej radiowki poblokowal emule i nic nie poradzisz? |
no to jakiego moda polecasz ,mi pheonix działa kiepsko miałem jego 3 wersje i nic nie ściagał prawie.a poza tym ja mam tylko radiówkę i na maxa mam 22kBps:(
|
Devil-80: Trzeba wyprobowac kilka modow mulka. U mnie np najnowszy Phoenix slabiutko chodzil, jade na jakims starszym i powiem ci tylko ze wczoraj w ciagu nastu godzin zassal gwiezdne wojny (1,4GB na 2 cd), srednio 60-70kBps na neo 640. To czego wiecej mam chciec?
Te nascie godzin licze od momentu wlaczenia mulka, a nie od zaczecia sciagania wiec troche tam na poczatku musial poczekac. |
wiem o tym,ale u mnie to nie działa tak jak powinno,mam moda Phoenix 1.16 czyli najnowszego.Ludzi w kolejce dużo a ściąga jak krew z nosa przez cały dzień ok.50 mb to max,poza tym jeszcze jeden bajer jak go rozłącze to ściąga lepiej,ale niedługo.Nie rozumiem tego programu dla mnie jest beznadziejny.pozdro
|
Cytat:
|
Cytat:
Pozdrawiam |
nie tylko mi,bo wielu osobą:)poza tym ja mam stałe IP i to też może być tego powodem,no i zablokowane p2p,więc muszę korzystać z przekierowanych portów.Ogólnie jak miałem neo to emule też słabo chodził,nie polecam.dc++ wymiata go 100 razy.
|
Cytat:
|
no z tym się zgadzam w 100%.emule chodzi baardzo marnie lepszy edonkey,a najlepsze dc++
|
Jesli port jest przekierowany(dowolny z zakresu...jakiegos, niech ktos uzupelni :D), to wlasnie jego wpisujesz do eMule
Jesli zaden nie jest przekierowany, to mozesz nic nie wpisywac, bo i tak to nic nie da i na kazdym bedzie chodzil tak samo, czyli maaarnie |
no miałem na myśli jak masz zablokowane p2p,to takie małe sprostowanko:)
|
Cytat:
|
ale bez sensu dyskusja:)
wiadomo ,że jak masz przekierowane porty to jak ich nie wpiszesz to emule lub edonkey wogóle nie będzie działał. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:49. |