![]() |
Cytat:
|
Ja to w zasadzie na domyślym "jadę".
Ale może warto się zastanowić nad stylem McGyvera ? jako domyślny Bardziej twórczy jest, taki optymistyczny, radosny. No i czytelny ! w karzdym calu! :) Mnie się b. podoba |
A ja tam siedze na stylu MaciejT 1 jak dla mnie najlepszy :)
|
Cytat:
Ale skoro wszystkim odpowiada żeby domyślnym stylem został cdrinfo.pl to ok. A tak z innej beczki troszke. @Bartez czy byłaby możliwość zapisywania we własnym profilu w jakim stylu ma być wyświetlana strona głowna www.cdrinfo.pl. [Old Style ;), Blue Navi, Sephia, Beta Light] Tak jak to jest z forum? [wiem zgredze;P:)] Pozdrawiam;) |
ja siedzie na stylu 'cdrinfo.pl' i każdy inny mnie po chwili wnerwia - bola oczy...
jak ten styl zniknie to......ciao :D |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Ja tez od zawsze siedze na stylu cdrinfo.pl i jest :spoko:
|
Bardzo dobrze ze cdrinfo ma swoj wlasny styl.
Od zawsze jade na domyslnym i jest dobrze, pare razy probowalem innych ale zawsze wracalem....no chyba jeszcze styl Sida byl zblizony i calkiem w porzadku. Nie neguje w ten sposob innych, chocby MacGyvera, tylko tu chodzi o gust - mnie akurat taki odpowiada. Jak najbardziej podzielam zdanie Barteza - niby czemu domyslnym mialby byc jakis tam oryginalny styl vB? Ktos sie napracowal zeby wlasnie portal i forum mialy swoj styl i chwala mu za to. |
Jestem zadowolony ze stylu cdrinfo.pl
BTW był kiedyś (w tym roku chyba jakoś tak na początku) jeszcze jeden styl, mnie najbardziej pasował, wie ktoś co się z nim stało, dlaczego go nie ma? :( |
A ja uzywam CDRinfo mini i szczerze mowiac jest jak dla mnie najlepszy.
|
uzywam stylu Maca a standardowego uzywalem wczesniej z duzym powodzeniem wiec nie widze potrzeby zmiany...
moznaby dodac ale po co zmieniac |
@MacGyver to ma styl :D ustawiony od początku :spoko:
|
A mnie sie podoba styl cdrinfo.pl:)
|
Bardzo podobny do stylu vB jest styl MaciejT 1, którego osobiście używam już od dawna :) Ale możemy pomyśleć nad dodaniem jeszcze jakichś gotowych stylów. Tylko każdy dodatkowy styl, to dodatkowa robota w przypadku wprowadzania jakichś zmian we wszystkich stylach.
|
Ja też nie przepadam za stylami CDRinfo, sa wg. mnie za ciemne i straszniee męczą wzrok, dlatego używam stylu vB... chociaż szkoda, że nie ma on PL buttonów i loga CDRinfo :|
Fajny byłby np. taki skin: http://img142.echo.cx/img142/7541/clipboard026yk.jpg lub taki: http://img202.echo.cx/img202/889/clipboard020wz.jpg |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:37. |