![]() |
gala boksu w chicago
no i mamy mistrza swiata:) tomasz adamek:) jeszcze tylko andrju i bedzie git:)
edit no to andrzej pokazal ;/ ale wydaje mi sie ze walka bedzie uznana za nieodbyta bo w federacji wbo nie ma konca walki po 3 knockdownach w rundzie.... |
53 sekundy... Brawo.... Tyle, to może nawet ja bym tam ustał :D
|
to szok co pokazał Andriu aż nie mogę zasnąć - jak walczy dobrze to mu odbiorą tytuł a jak ma nagrane wszystko to on znów "daje się zaskoczyć" szkoda gadać - walka bedzie uznana za odbyta ponieważ przerwał ją sędzia i tu trzy "nokdałny" nic nie mają do rzeczy...
pozdrówka PS przynajmniej mamy Adamka tylko ciekawe jak długo? Mam nadzieję że posiedzi na tronie choć tyle co Tiger :) |
Swietna walka Goloty, Brawo Andrzej :haha:
|
Adamka widzialem i :sluze: dla niego.
A na walke endriu sobie przysnalem...no nic, niedlugo beda jakies wiadomosci to sobie ogladne. CALA! |
Ja nie oglądałem, ale właśnie przeczytałem opis i komentarze i... właściwie to nic nie będę dodawał..
|
Cytat:
A po drugie nie mial nic nagrane. Przynajmniej tak to wygladalo. Dostal po ryju jak szmaciarz a nie bokser. Conajmniej jakby go z ulicy wzieli na ta walke. Ot tak z lapanki. Nawinal sie to go wzieli. Wystawili, dostal po ryju, wzial kase do kieszeni i ma wszystko w dupie. Taki to z niego bokser. |
Wy sie dziwicie? On mial przegrac, juz kilka lat temu mial propozycje nie do odrzucenia, albo przegra albo mu rodzine zamorduja. Bylo o tym wiadomo juz w czasie walki.
Wlasnie rozmawialem z kolegami i okazalo sie ze jest taka duza mozlowosc, tam za 1 dolara mozna zginac. Ogolnie tylko jedna osoba sie wzbogacila, menadzer. |
Cytat:
ja w niego wiezylem ,ze w koncu wygra podobno dobrego trenera ma,nawet kase postawilem,no i zawiodlem sie kase stracilem :ysz: |
Cytat:
|
Ja powiem szczeże, nie wiezyłem od samego początku w wygraną Gołoty. To że przegrał nie zrobiło na mnie większego wrażenia, myślałem tylko że ta walka będzie trwała troszkę dłużej niż 53 sek.
|
To nie artykul to rzeczywistosc, wiedz ze my zyjemy w Europie, tam sa stany gdzie wszystko kreci sie wokol pieniadza.
BTW. Nie czytam brukowcow, wiec nie wiem co w nich sie znajduje. |
szkoda Andrzeja, może bedzie kolejna walka "ostatniej" szansy ||
|
Przed chwila przeczytalem fajny dowcip:
Era, Plus i Idea biją się o Gołotę. Ma reklamować naliczanie sekundowe. :) |
Gołota...
...to smutne zdarzenie pozostanie w naszej pamięci przez kolejne 53 sekundy. Aby wychodzić na ring nie wystarczy umieć sklepać leszczy. Tam uprawia się boks! Całą walkę obejrzę dzisiaj w Teleekspresie...
:boks: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:46. |