![]() |
6.40 Gb ???
Jak nagrać film zajmujący 6.40GB??? On początko był nagrany na płycie 4.7GB, ale on zajmuje 6.40BG POMOCY. ??? ???
|
nieda sie ,musisz uzyc jednego z wielu programow do takiej roboty,najlepiej wywalic niepotrzebne rzeczy itd,zreszta jet tego multum na forum trzeba tylko szukac
|
Cytat:
ale i tak to bedzie jak by nie patrzec 4,7 GB |
JAk??
JAk to możliwe ja ten film był na plycie 4.7 a zajmuje 6.4 jak to nagrac na DVD 4.7
|
Cytat:
A MOZLIWE tylko ze ten film co ma 6.4 gb jest na plycie 2warstwewj napewno |
Cytat:
tu masz linka do dzialu z programami dzieki ktorym zrobisz sobie kopie filmu na plyte 4.7gb http://www.cdrinfo.pl/software/stron...onwersja%20DVD |
Cytat:
wszystkie moje wypalone płyty DL działaja bez najmniejszego problemu nie tylko u mnie ale i u znajomych którym pożyczam je a co do ceny to 20 zl już chyba nie jest tak wysoką ceną za pierwsze płyty DL płaciłem 50 zł |
Cytat:
|
Cytat:
Ruch to zdrowie :D |
Cytat:
Albo może masz jakiegoś wirusa co powoduje replikowanie się filmów? Przy 200GB dysku to pikuś Ale jak ci się te filmy zaczną klonować To przy małej pojemności może ci nawet i dysk twardy pęknąć :O Wszystkie dane mogą wysypać się na podłogę A potem bardzo trudno jest je wyzbierać A wszystko to przez głupi film (( Można ewentualnie kupić nagrywarkę z powiększonym buforem Wtedy ona powinna upchnąć te 6.4GB na płytę Jeżeli chcesz z tym większym buforem to szukaj na kartonie technologii DVD-RAM-BO :fiu: :czar: |
Cytat:
nie no DVD-RAM-BO mnie rozwaliło 8 ) fajnym programikiem jest DVD-SHRINK spokojnie przekonwertuje z DVD9<8,4gb>na dvd5<4,7gb> |spoko| |
tak tylko jak sie nagrywa plyte co ma normalnie np 7 GB na 4,7GB to minusem tego jest jakosc a wiec do dupy!!
W alcoholu 120% jest takie cos dziel po np:700mb, 4 GB jak by ja podzielic na 4 GB i reszte nagrac na druga plyte da sie tak ?? |
DVDFab ladnie dzieli na 2 X DVD a mozna przeciez uzywac plyt 2warstwowych 8.5 gb ||
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Jak sie nie da, jak sie da || Mozna rowniez po zgraniu na dysk podzielic na odpowiednie wielkosci w total commanderze :idea: Czyli dzielisz na 2 pliki: 1 x 4,36 1 x reszta I wszystko bedzie slicznie :taktak: Jak bedziesz chcial obejrzec to spowrotem zgrywasz i laczysz w total commanderze :D :fiu: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:35. |