![]() |
Cytat:
witam ale ty jestes "tajemniczy"?, a do tego zal... :niepow: |
Cytat:
a płyty DVD z wesel i innych komunii jeśli są zabezpieczone to dodaniem wielu dodatkowych maleńkich tytułów nie powiązanych z niczym a zawierających błedy CRC. jak to obejść każdy uważnie czytający forum wie. i tyle. ide se. 8 ) |
wszystko da sie skopiowac nawet uszkodzoną płyte:) po co robic dziurki które da sie skopiowac:P) po co robic rysy da sie je obejsc:) pozdro :) a wystarczy jeden programik a jaki to juz moja tajemnica:)
|
Nic na to nie poradzisz musisz po prostu obniżyć cenę jak nie to twoja strata a zysk dla takich jak ja. DVD z komunii czy wesela przegrywam za 10 zł i zawsze parę groszy jakoś uzbieram.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
@loczek Czyli ciotka miała fajnie skręcone wesele :wow: |
Cytat:
|
Cytat:
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=47357 jestem z niego w 98% zadowolony (te 2% to płyty kóre niestety już nie ruszają ani na kompie ani na stacjonarnym - zabezpieczone w 100% ;)) jest to dość skuteczna metoda dla Lalików, uzytkownik bardziej zaawansowany da rade ją ominąć, wystarczy ruszyć głową :niepow: |
Po pierwsze coś takiego jak EDIT posta działa, 2 takie same posty jeden pod drugim wyglądają idiotycznie.
Twój problem był już kilka razy omawiany , poszukaj to znajdziesz. Z tego co pamiętam to chyba najbardziej sensowny (jak dla mnie choć filmowaniem się nie zajmuję, zabezpieczam płyt też nie , wręcz przeciwnie :) ) jest dogranie czegoś na samym końcu (np. jakaś animacja loga firmy jeśli taką posiadasz) a następnie mechanicznie , igłą uszkodzenie nośnika na samym końcu wypalonego pierścienia. A na przyszłość to stosuj system zaliczek lub przedpłat ;) Mam nadzieję że nie kręciłeś komunii mojej córki tydzień temu || |
zabezpieczanie płyty DVD przed kopiowaniem
Witam serdecznie!
Mam problem i proszę o pomoc w ustaleniu programiku do zabezpieczenia płyty DVD przed kopiowaniem! Nagrałem film I komuni Św i większość ludzi mnie zlekceważyła ponieważ oficjalnie mówi, że sobie poprzegrywa. Chciałbym choć trochę wstawić jakieś utrudnienie, aby nie kopiowali sobie płyt np. programem Nero Copy. Serdecznie proszę o poradę, bo już szukam kilka dni stronę, która by mi wyjaśniła mój problem. Pozdrawiam Zdzisław |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:45. |