![]() |
SafeDisc 2 i Sims: Randka
czesc wszystkim!
na wstepie wszystkiego najlepszego w nowym roku 2002! a teraz do sedna: czy Teac W58E (8x8x32x) skopiuje plytke zabezpieczona SafeDisc-iem 2? a dokladnie czy skopiuje Sims: Randka? jesli tak to napiszcie! prosze o pomoc! z gory dziekuje!!! ps. nie odsylajcie mnie zebym przeszukiwal forum. |
Moj znajomy ma taka wypalare i cos mi sie zdaje ze kopiuje ona SD2. Przegraj jedna plyte i bedziesz wiedzial czy kopiuje.
|
sama z siebie nie skopiuje ..nie wiem jak opcja weak errors w clonie by pomogła ale ..może by pomogła...(może, bo nie mam okazji kopiować oryginałów z sd2 przy uzyciu weak) w innym przypadku betablocker lub *****...
pozdro 6 |
z opcja amplyfy eak sector powinno pojsc bez problemu
ja tym zalatwilem fife 2002. a tak na moje oko to ta opcja w clonecd i betablocker to jakby to samo. plytk wypalone przez clona i po obrobce betablockerem zachowuja sie dokladnie tak samo w cd-romie, a troche inaczej zachowuje sie orginal pzdrwm |
mozliwe lecz z tego co wiem dostępne były różne versje betablockerów dla różnych versji sd v2, mam nadzieje ze z clonem tak nie bedzie :)
pozdro 6 |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:25. |