![]() |
Zauwazam.
|
Cytat:
I o ile dobrze pamiętam, wtedy jeszcze FAQ nie było - ogólnie mówi±c wtedy nic nie było nt. tego OS'a na stronach MS... Udostępnili tylko możliwo¶ć zassania tej wersji Windowsa... |
To dlaczego nie napisales w pierwszym poscie ||
|
Cytat:
Ale teraz do rzeczy. Wg FAQ te procki s± obsługiwane. Cytat:
|
Cytat:
Zadoj***281; i sprawdz***281;, w ko***324;cu na drugim lapsie turion czeka. :D |
A co z Turionami ??
|
Zarejstrowałem się na M$ i otrzymałem linka do iso oraz seriala. Jak to miło z ich strony :D Spróbuję niebawem go zainstalować... ale mam teraz takie pytanko... czy mogliby¶cie napisać czy już wiadomo co¶ o jakich¶ aplikacjach x64 ? Z tego co widziałem to znalazłem tylko Deamon tools, Winimage, nod32, winrar [od wersji 3.50 obsługuje x64] oraz... jave :D
|
Cytat:
Instalator Cię nie dopu¶ci do instalacji, na pocz±tku wykrywa procka- je¶li nie będzie to 64bit to Cię wywali... |
Cytat:
Supported processors: AMD Athlon 64, AMD Opteron, Intel Xeon with Intel EM64T support, Intel Pentium 4 with Intel EM64T support 256 MB RAM 1.5 GB available hard-disk space Super VGA (800x600) or higher resolution video card CD-ROM or DVD drive Keyboard and Microsoft Mouse or compatible pointing device Important: Windows XP Professional x64 Edition cannot be successfully installed on 64-bit Intel Itanium-based systems. |
za niedlugo format wiec moze se potestuje :)
|
a wie ktos czy ten XP dziala z prockami 2500+ ? :>
bo.. mam pomysl: i tak sie mniej wiecej co 3 miechy robi format, wiec takiego triala legalnego xp'ka super byloby miec :D pozdro ;) |
Windows XP Professional x64 Edition - Trial
Witam!
Dzi¶ MS wypu¶cił 120 dniowego triala nowego Windows'a XP Pro x64 w wersji final. Ta edycja przeznaczona jest dla procesorów AMD Athlon 64, AMD Opteron, Intel Xeon z obsług± Intel EM64T, Intel Pentium 4 z obsług± Intel EM64T. Więcej info pod adresem: http://www.microsoft.com/windowsxp/6...ion/trial.mspx Pozdrawiam. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:37. |