![]() |
no zobaczymy jak to bedzie po zmianie biosa:Pnie robilem tego nigdy ale trzeba kiedys sprobowac:P moj bios to VS04 wiec wymaga hyba zmiany:P w kazdym razie dzieki za pomoc;]
|
Wiesz jest wiele biosow ostani znajdziesz na tej stronie:http://codeguys.rpc1.org/firmwares.html.
Ja przeszedlem spowrotem na VS0B poniewaz na nim mi najlepiej wypala :D u mnie w podpisie masz biosy oficjalne od liteona i od codekow P.s musisz posprawdzac na ktorym z biosow bedzie ci najlepiej palil edit jezeli masz nero to mozesz sprawdzic jaki masz bios czyli : wejdz w start -->nero-->uruchom program nerotool i tam wszystkiego sie dowiesz na temat nagrywarki :D |
kurcze niespodziewalem sie tak szybkich odpowiedzi:)widze ze ludzie tutaj sa naprawde zyczliwi:DNo ale do problemu: nagrywam glownie na tdk bo na poczatku na nich najlepiej wszystko chodzilo urzywam jeszcze verbatimow i czasem Platiniumek:P jesli wiecie jakie plyty najlepiej pasuja do tej mojej nagrywarki napiszcie:) .
Co do biosa heh troche cienki jestem i nie zmienialem od zakupu (czyli od zeszlego roku)jesli to pomoze to rowniez zasugerujcie ktory najlepszy jest do tego SOHW-832S . Z gory dzieki za odpowiedzi. |
@franekl jaki masz bios w 832 :)
|
a z innymi nosnikami jak sobie radzi ???
oczywiscie nosnikami innych firm :taktak: bo stara prawda glosi ze litek+tdk= :( choc zdarzaly sie wyjatki od reguly :tak!: |
Lite-On SOHW-832S i problem z nagrywaniem
Witam , mam pewien problem :P otorz zdarza sie ze nagrana plytka (zazwyczaj tdk + , bo z minusami moj stacjonany sobie nie radzi:/)przy odtwarzaniu dochodzi do ok 75% materialu a pozniej sie "haczy";/(nie tylko w stacjonarnym ale i w nagrywarce), ale nie zawsze tak jest nie wiem skad ten problem:(
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:43. |