![]() |
Dziekuje bardzo.
Dopiero po zainstalowaniu pakietu GK dziala poprawnie. |
po zainstalowaniu VobSub wystarczy uruchomić film i napisy zostan± wczytane automatycznie
informować o tym będzie strzałka w zielonym kolorze, która pojawi się w systrayu (obok zegara) ja VobSub oddzielnie nie instalowałem, instalowałem pakiet Gordian Knot w którym zawarty jest VobSub ale podejrzewam, że z samodzielnym VobSub nie powinno być problemu poza tym zauważyłem że plik AVI który posiada ¶cieżkę AC3 5.1 odtwarzany przez PowerDVD muksuje dĽwięk do 2 kanałów (stereo) więc ogl±dać tak filmy się nie opłaca lepszy będzie do tego VPlayer czy BestPlayer i oczywi¶cie odpowiednio skonfigurowany AC3filter |
Cytat:
|
Przekonwertowalem do srt, ssa i dalej nie czyta napisow.
|
OK, zaraz zabieram sie za ten program.
Do odtwarzania napisow w np wmp wystarczy skonfigurowac odpowiednio np ffdshow(jesli uzywasz), zaznaczajac subtitles i search. Pozdro, dzieki. |
chyba istnieje
musisz zainstalować VobSub, a napisy przekonwertować do formatu SRT (SubRip) u mnie PowerDVD uruchamia filmy AVI z napisami w Windows Media Player również to działa VobSub już możliwe, że masz zainstalowane wraz z jakim¶ codecpack'iem - ale upewnij się a przerobienie napisów trwa tyle co kichnięcie |
NVDVD i napisy?
Czesc. Czy istnieje mozliwosc zmuszenia programow typu nvdvd, windvd do wyswietlania napisow w filmach avi?
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:27. |