![]() |
Cytat:
Co do filmików, to u mnie na Athlonie XP 2000+ i 512 ramu (karta: GeForce IV Ti4200 Gainward) chodzą idealnie, bez najmniejszych zacięć. I rzeczywiście można docenić ich jakość w porównaniu do przeciętnych trailerów. Cały ekran, żadnych pikseli. Aż przyjemnie się ogląda :) |
Sid ma racje jeżeli film jest kompresowany ze wszystkimi bajerkami na które pozwala kodek to trzeba mieć już lepszą maszynke niż celek 333MHz.
Cytat:
|
Cytat:
---- EDIT Ok, jednak dość szybko ;) |
Cytat:
|
Xbox 360 ma w stanach kosztować ok. 300$ :taktak:
W Polsce jak zwykle dużo drożej :( W Niemczech nie kupię chyba, że Euro spadnie do 3,70zł jak kiedyś :D |
Cytat:
|
http://www.e3insider.com/floored.aspx
zapowiedzi gier na xboxa 360, PS3 i inne konsole... Na bierzaco sciagalem :P |
troche wiecej widac ... Xbox 360 - Up Close & Personal with Live, the Console and the Wireless Controller
|
400 ojro wiec 1600 a nie 900....moze z czasem tyle bedzie
|
PS3 będzie dużo droższe od X'a :|
Xbox 360 w cenie 900zł to dobra cena :) |
XBOX 360 przyrzadzi!!! PS3 stracilo sowj najwiekszy atut (dla mnie) mianowicie DualShocka. Bez tego pada za ta konsola przemawia jedynie Gran Turismo i Metal Gear Solid. Reszta to *******y ;-D
|
Cytat:
chyba sprzedam xbox'a jak wyjdzie 360'tka doloze i kupie ja :) pozdro ;) |
Chłopaki, ale trzymajcie się tematu, a nie tu gadu gadu o wymaganiach :taktak:
Cos mi się zdaje, że kupię sobie Xbox'a 360 :D COD 2 zapowiada się super :) |
Cytat:
|
pamietam jak na starym kompie z celkiem 466 i 64MB ramu kombinowałem z odtwarzaniem filmów zeby chodziły płynnie :D... ubijanie procesów itp. Teraz pewnie nic by na nim nie poszło. Już mój dell axim x50v jest 2x szybszy jeśli chodzi o filmy a to tylko pda ;D Technika idzie do przodu
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:48. |