Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Napędy optyczne CD (https://forum.cdrinfo.pl/f2/)
-   -   mysle uszkodzenie cd-r (https://forum.cdrinfo.pl/f2/mysle-uszkodzenie-cd-r-52646/)

DJ_Yano 25.05.2005 09:11

mysle uszkodzenie cd-r

mam liteon'a cr i potrzebuje go uszkodzic tak zeby objela go gwarancja

macie jakies pomysly ????

pozdro

Desden 25.05.2005 10:16

Podaj mu odpowiednie napięcie :D

ed hunter 25.05.2005 10:19

*******nij nim się mocno w łeb lub szczękę - może dostaniesz odszkodowanie.

ManDragon 25.05.2005 10:20

Można też postrzelać po pinach IDE takim iskrownikiem z zapalniczki :D

Yarozelsky 25.05.2005 10:26

kolejny kombinator,ta polska jest pelna wałkarzy jak tu ma byc lepiej.
szczerze mam nadzieje ze uda ci sie s******yc liteona i ze nieuznaja ci gwarancji ;)

ro29 25.05.2005 11:22

Cytat:

Napisany przez Yarozelsky
kolejny kombinator,ta polska jest pelna wałkarzy jak tu ma byc lepiej.
szczerze mam nadzieje ze uda ci sie s******yc liteona i ze nieuznaja ci gwarancji ;)

Witam !
Zgadzam, się z pierwszą częścią powyższej wypowiedzi - to smutna prawda
A co do reszty - też niby prawda, ale ja zazwyczaj nikomu źle nie życzę, więc może lepiej odpuścić sobie te kombinatorstwo ?
Pozdrawiam

Yarozelsky 25.05.2005 11:30

Cytat:

Napisany przez ro29
Witam !
Zgadzam, się z pierwszą częścią powyższej wypowiedzi - to smutna prawda
A co do reszty - też niby prawda, ale ja zazwyczaj nikomu źle nie życzę, więc może lepiej odpuścić sobie te kombinatorstwo ?
Pozdrawiam

w sumie troche przesadzilem ,ale wychodzi na to ,ze na forum uczy sie ludzi jak wyłudzać nowy sprzet poprzez celowe uszkadzanie posiadanego na gwarancji sprzetu.jestem ciekawy co sobie mysli o całym serwisie taki dystrybutor np.liteona ktory czyta takie rzeczy ???

epol 25.05.2005 15:54

Ehh szkoda slow. Kolejny kombinator. Na temat nalozyc trzeba :gerda:

loki7777 25.05.2005 16:03

Eeee tam niech kombinuje, a dobry sposob, to wypalaj na nim multum plyt, w koncu sam sie podda:) Ja tak robie z neciem, i do konca 2 letniej gwarancji na 100% nie wytrzyma:)

sherrif 25.05.2005 16:53

Cytat:

Napisany przez loki7777
Eeee tam niech kombinuje, a dobry sposob, to wypalaj na nim multum plyt, w koncu sam sie podda:) Ja tak robie z neciem, i do konca 2 letniej gwarancji na 100% nie wytrzyma:)

ale to bardzo kosztowny sposob :]

loki7777 25.05.2005 16:58

Ale uczciwy

DJ_Yano 25.05.2005 19:27

nie tak panowie sprawa jest wkurzajaca bo wyglada tak mam duzy problem z wypalenie plyt ale w serwisie mowia ze ejst ok a ja twerdze inaczej bo mnie za kazdym razem odsylaja w gownem w rekach wiec mam juz dosc

PIOTR34 25.05.2005 19:42

Cytat:

Napisany przez DJ_Yano
nie tak panowie sprawa jest wkurzajaca bo wyglada tak mam duzy problem z wypalenie plyt ale w serwisie mowia ze ejst ok a ja twerdze inaczej bo mnie za kazdym razem odsylaja w gownem w rekach wiec mam juz dosc

To idź do serwisu z całym kompem i im pokaż, że tak rzeczywiście jest. Ja bym tak zrobił, szkoda czasu na biadolenie jak zajechać palnik.

grzeniu 25.05.2005 21:43

Cytat:

Napisany przez DJ_Yano

Widzisz DJ_Yano zadales moralnie problematyczne pytanie, wszyscy cie tu zjezdzaja i po czesci maja racje.
Powiem tak - jestem sklonny uwierzyc w twoja teorie, takie przypadki sie zdarzaja i z serwisami nie jest latwo. Dam ci wiec rade - uzyj wyszukiwarki na forum, takie rozwazania byly tu juz prowadzone i pomysly roznorakie, wlacznie ze sprytnym skryptem chyba.....no a tu juz daj spokoj.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:13.