![]() |
Witam !
Do starszego komputera zdecydowanie Win98 SE (sam taki mam), ale do nowego (procesor ~2GHz i większe), to już niestety raczej WIN XP Pro - choć wiem, że są z nim problemy, ale jak się nad nim popracuje, to potrafi podobnież działać nawet stabilnie i w miarę bezproblemowo. Co do wszelkich odmian Linuxa - jeśli komputer ma służyć głównie do Internetu, pisania itd. i co ważne - nie trzeba się wymieniać z innymi plikami z różnych programów - to czemu nie, choć ja mam w tej kwestii zero doświadczeń. Nie oszukujmy się - największą wadą Linuxa jest jego mała popularność jako systemu operacyjnego. Pozdrawiam ro29 |
Cytat:
Zawsze mozesz poprosic moderatora, zeby to zrobil. |
Cytat:
A jak???? Jak jest maxymalnie 10 pytań??? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Dużo sobó używa home bo po co komu np. zintegrowana usługa stawiania server FTP skoro i tak nikt jej nie używa 8 ) Wersja Home powinna być w ankiecie :) || ;) |
Cytat:
|
Cytat:
Są tacy co lubią Home bo mają mnej do kastrowania :D Dla Ciebie ta wersja nie istnieje ale dla innych owszem ;) PS nie ma sensu dalsze spieranie bo obaj wiemy swoje :piwo: |
Cytat:
|
XP + Suse
|
Xp Pro
Z innymi systemami to mam same klocki, wczoraj miałem jeszcze windoze 2000 i myślałem że mi się karta przegrzewa (artefakty i zwisy w grach), zainstalowałem Xp i te same stery do GFa co pod 2000 i Zero problemów. Dziwne. |
Mandrake - powinno byc Mandrake/Mandriva, gdzie Linux PLD i masa innych? Gdzie XP 64-bit?
|
Cytat:
ale wiedz, że taka wersja też instnieje i jest dodawana do komputerów, i w np. domu jest tak samo funkcjonalna jak pro... skoro wiesz co potrzebne a co nie to po co sonda ?? ;) |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:50. |