![]() |
Praktyczny jest też Watercolor. Zdecydowanie najmniej obciąża mi kompa [Celek 633MHz,256MB RAM, GeForce 2MX400 64MB]. Można powiedzieć, że przypomina styl klasyczny windy 98.
http://img204.echo.cx/img204/8153/watercolor6ls.th.png |
|
@kodziu, do rainlendara masz jeszcze rainmeter, na stronie producenta. :taktak:
|
To jednak postoje ;) Miałem nadzieje, że jakis osobny mały programik się tym zajmuje jak np. raincalendar od kalendarzyka :) Mój komp nie wydoli już tych wszystkich nowych bajerów z mnóstwek wtyczek :/
|
Cytat:
Same wtyczki można pobrać na stronie programu w dziale "Gallery" - programik jest jednym z wielu, który jest używany w ogólnym projekcie przeróbki Winka na MacOS X >>>> "How To Make Windows Look Like A Mac" tu. Zainteresowanym polecam też stronę Winmatrix - pomocną w tego rodzaju przeróbkach :) Fajną rzeczą jest także to, że dla każdej wtyczki w Konfabulatorze można oddzielnie ustawiać transparency :) |
@Calme
Moze głupie pytanie ale co to jest to takie cudo na samym sierodeczku pulpitu? :) Czy to jest osobny program albo jakas wtyczka do czegos? Bo fajnie pokazuje uzycie CPU :D PS Chodzi mi o 7 post jakby co :) |
Cytat:
|
Ja używam stylu przypominającego Win 2000.
|
Cytat:
|
2560x1024 ??
uzywasz 2 monitorow ?? |
|
Styl klasyczny Windows, czyli styl 98:D
Najbardziej przejrzysty i najmniej cukierkowy styl. Najlepiej się mi na nim pracuje. |
Cytat:
|
Cytat:
sam pamietam jak kiedys stawialem XP na Celku 600 z 256 RAM to klasyk to byla podstawa plus wylaczone praktycznie wszystkie zbedne uslugi - ale teraz ? panowie bez popadania w paranoizacje - jestem w stanie zrozumiec tych, dla ktorych ten styl jest bardziej przejrzysty, czytelniejszy, powazniejszy, mniej cukierkowy :) ale nie sciemniajmy juz z ta szybkoscia !!! |
tylko i wyłącznie 98 :P kilka razy szybszy (no, może przesadzam ;)) od normalnego i "wygodny w użyciu"
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:32. |