![]() |
Ktora nagrwarka
Sory ale pewnie takich postów jest xxxxxxxxx. Ale nie widze nigdzie żadnej odpowiedzi. A nagrywarki wychodzą z dnia na dzien. A więc co proponujecie cena umiarkowana czyli jak 99% ok 250pln. Kolor raczej czarny. No i ma dzialać :)
ps Widzialktoś nagrywarke na sata w normalnej cenie. |
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...&goto=lastpost
ostatnie 5 stron polecam.....apozatym polecam to co mam w podpisie bo czarne tez jest:) |
Problem w tym nie obrażając nikogo że owijacie tam w bawełne. Na siriusie czy thg pisze sie tak jak ktoś tam proponowal np tanie średnie drogie i extra. I to skutkuje tylko że tam już są stare modele.
|
problem w tym ze walkujemy jedno i to samo w kolko - przy obecnych cenach nie mozemy mowic o podziale cenowym bo wiekszosc sie miesci w roznicy 60-70 zl - ja bym dal podzial na bardziej lipne, lipne, srednie, dobre, bardziej dobre :)
|
bardziej lipne - LiteOn
|
Cytat:
Jeśli Liteon bardziej lipny to gdzie sie pytam umieścić w tej klasyfikacji Szajsunga ??? Po drugie - Liteon wcale nie taki lipny jak go maluja :nie: - cierpliwym trzeba być ;) ] :mruga: |
cierpliwy byłem przez półtora roku
ów okres czasu świadczy o tym, że byłem naprawdę baaardzo CIERPliwy |
litki nie sa najgorsze
|
Cytat:
Na pewno coś wybierzesz :taktak: :> |
ej a takie ptanko plextor chyba jako jedyn ma dvd na sata no i rużnica między sata i ata wynosi 20 pln. Czemu inni ich nie wprowadzą.
|
SATA - 150mb/s - która nagrywara to wykorzysta ??, to tylko chwyt marketingowy
Polecam pionka 109 - jeszcze mnie nie zawiódł, a nagrywam dużo. Odradzam - LiteON, LG - kumple starsznie się na nie skarżą... |
Poza tym to SATA Plextor'a działa o ile mi wiadomo tylko na płytach głownych na chipsetach Intel'a. Czyli o SATA na płycie przy chispecie od VIA można sobie pośnić. Dodatkowo Troachim ma rację - chwyt marketingowy no i kabelek mniej miejsca w obudowie zajmuje (wow).Choć sam mam dysk twardy na SATA to nie mogę się wyrażać o nim w superlatywach niestety. Z mojej strony polecam Benq 1620 lub 1625 lub Pioneer'a 109.
|
lg tez jest wporzadku:) pioneer, benq, nec, lg - w kolejnosci co bym kupowal:)
|
Homman wybierz sobie coś z duetu Benq 1620 LG 4163B ;) :)
|
mi sie wydaje ze kazdy wie jaka nagrywarke kupic, to proste zalezy tylko ile ma w kieszeni i co oczekuje po niej :pisze:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:34. |