Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray (https://forum.cdrinfo.pl/f11/)
-   -   HALF LIFE 2 PROBLEMIK z numerkiem :) (https://forum.cdrinfo.pl/f11/half-life-2-problemik-numerkiem-52768/)

alien666 29.05.2005 13:34

HALF LIFE 2 PROBLEMIK z numerkiem :)

Jestem szczęśliwym posiadaczem hl2 na dvd (dostałem go od rodzinki z uk) ale niestety wysłali mi płytkę, okładkę i instrukcję(w kopercie).....bez numeru seryjnego i...moim problemem jest właśnie brak owego numeru(dzwoniłem do nich i ...pudełko wywalili, podejrzewam, że serial był gdzieś na pudełku)czy ktoś mógłby mi poradzić co w takim wypadku zrobić.
Dla niedowiarków, że to oryginał załączam skana płyty, okładki i reszty zawartości posiadanej przeze mnie gry na tle gazety wyborczej(data).
Proszę o ewentualne rozwiązanie problemu.
Już nawet próbowałem z jakimiś dostępnymi ofline patchami ale to co dorwałem było raczej do pirackich wersji gry.
Z góry dziękuję za ewentualne podpowiedzi co do rozwiązania owego problemu.

mensir67pl 29.05.2005 14:00

Ladny fotomontaz ;) ale tak na powaznie to masz problem jesli nawet mumer Ci podejdzie to bedzie problem chyba z serwerami VALVE. ale sa na to okreslone procedury ze by to smigalo.

alien666 29.05.2005 15:33

Cytat:

Napisany przez mensir67pl
Ladny fotomontaz ;) ale tak na powaznie to masz problem jesli nawet mumer Ci podejdzie to bedzie problem chyba z serwerami VALVE. ale sa na to okreslone procedury ze by to smigalo.

jeżeli nie wierzysz, że to jest skan to mogę ci przesłac inny.
sam wybierz sposób skanowania...mówisz o procedurach? a coś więcej mógłbyś napisać?

atlas 29.05.2005 17:14

Według mnie musisz się skontaktować z VALVE i liczyć na zrozumienie.

mensir67pl 29.05.2005 19:51

Cytat:

Napisany przez alien666
jeżeli nie wierzysz, że to jest skan to mogę ci przesłac inny.
sam wybierz sposób skanowania...mówisz o procedurach? a coś więcej mógłbyś napisać?

NIE naprawde nie moge nic powiedziec ze nie piszesz prawdy TO byl zart - naprawde nie mam podstaw pisac ze nie masz orginalu.

POZdrawaim ;)

alien666 29.05.2005 22:17

Cytat:

Napisany przez mensir67pl
NIE naprawde nie moge nic powiedziec ze nie piszesz prawdy TO byl zart - naprawde nie mam podstaw pisac ze nie masz orginalu.

POZdrawaim ;)

no dobrze, że zreflektowałeś swoją wypowiedź bo ludzie potem źle patrzą na posta gdzie mówi się o wciskaniu kitu ...dzięki...no i masz jakiś pomysł co do owej procedury...no chyba, że masz namiary na offlinea, który działa z oryginałem

grzes07 30.05.2005 09:02

Cytat:

Napisany przez alien666
no dobrze, że zreflektowałeś swoją wypowiedź bo ludzie potem źle patrzą na posta gdzie mówi się o wciskaniu kitu ...dzięki...no i masz jakiś pomysł co do owej procedury...no chyba, że masz namiary na offlinea, który działa z oryginałem

witam

odbierz wiadomosc powinno pomoc.

pozdrawiam

jabol29 30.05.2005 17:29

Steam

Żeby grać w HL2 wystarczy usunąc Steam'a (to ten program do rejetracji gry). Ale można go usunąć tylko Steam Deinstalerem.

alien666 30.05.2005 19:48

Cytat:

Napisany przez jabol29
Żeby grać w HL2 wystarczy usunąc Steam'a (to ten program do rejetracji gry). Ale można go usunąć tylko Steam Deinstalerem.

steam deinstaler? czy to jakiś szczególny sofcik?...nielegalny?
a tak z innej beczki, co mi da odinstalowanie steama gdy odpalenie gry wymaga wpisania seriala...pozdrawiam

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:42.