![]() |
HALF LIFE 2 PROBLEMIK z numerkiem :)
Jestem szczęśliwym posiadaczem hl2 na dvd (dostałem go od rodzinki z uk) ale niestety wysłali mi płytkę, okładkę i instrukcję(w kopercie).....bez numeru seryjnego i...moim problemem jest właśnie brak owego numeru(dzwoniłem do nich i ...pudełko wywalili, podejrzewam, że serial był gdzieś na pudełku)czy ktoś mógłby mi poradzić co w takim wypadku zrobić.
Dla niedowiarków, że to oryginał załączam skana płyty, okładki i reszty zawartości posiadanej przeze mnie gry na tle gazety wyborczej(data). Proszę o ewentualne rozwiązanie problemu. Już nawet próbowałem z jakimiś dostępnymi ofline patchami ale to co dorwałem było raczej do pirackich wersji gry. Z góry dziękuję za ewentualne podpowiedzi co do rozwiązania owego problemu. |
Ladny fotomontaz ;) ale tak na powaznie to masz problem jesli nawet mumer Ci podejdzie to bedzie problem chyba z serwerami VALVE. ale sa na to okreslone procedury ze by to smigalo.
|
Cytat:
sam wybierz sposób skanowania...mówisz o procedurach? a coś więcej mógłbyś napisać? |
Według mnie musisz się skontaktować z VALVE i liczyć na zrozumienie.
|
Cytat:
NIE naprawde nie moge nic powiedziec ze nie piszesz prawdy TO byl zart - naprawde nie mam podstaw pisac ze nie masz orginalu. POZdrawaim ;) |
Cytat:
|
Cytat:
witam odbierz wiadomosc powinno pomoc. pozdrawiam |
Steam
Żeby grać w HL2 wystarczy usunąc Steam'a (to ten program do rejetracji gry). Ale można go usunąć tylko Steam Deinstalerem.
|
Cytat:
a tak z innej beczki, co mi da odinstalowanie steama gdy odpalenie gry wymaga wpisania seriala...pozdrawiam |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:42. |