![]() |
LiteOn SOHW 1653S - chyba namodzilem:/
Witam!
Podczas wgrywania najnowszego Firmware'u (CS0P) do tej nagrywarki cos nie chcialo pojsc. Flasher stwierdzil ze to nie ta nagrywarka i nie podzialal. Wczesniej mialem Firmware CS0M z Ledfixem. Teraz nagrywarka nie jest widziana przez system i flashery. Tylko MtkWinFlash ja widzi, ale nic to nie daje, bo przy wgrywaniu firmware'u wywala "ERR: fail to identify the flash type!" i nic sie nie robi. Nagrywarka dziala, bo pod Linuxem nagralem na niej plytke, ale winda jej nie widzi. Probowalem juz starszym firmwarem pod DOSem i tez lipa... Poradzcie cos, bo zaczynam sie bac:/! |
Hmmm... Nikt nie wie jak pomoc? Moze jednak ktos sie skusi:]. A moze sa jakies flashery pod linuxa? Moze tak da rade...:/
|
podepne sie
mam podobny klopot z tym ze 1) winda widzi mi nagrywarke ale jako sony nie lite-on 2) flaszery nie dzialaja bo zly model co robic ? |
|
Dzieki wielkie! Dalo rade:]. Chociaz na poczatku tez mialem problemy. Ale wszystko OK i mam najnowszy firmware:].
|
No to spoko!
:mruga: |
dało rade dziala jak trzeba
i nadal nie czyta CD :) ale z wymiana poczekam sobie na lepsze modele w tej cenie || |
No, no Czarodzieju ;)
"Oczarowałe¶" dwóch za jednym zamachem. Gratulacje :piwo: Ps.Zapewne srebrne kropki się posypały... ;) |
pytanie czy oni wiedza do czego sluza "kropki" :czar:
|
Cytat:
Tylko gdzie¶ mi się rozsypały i nie mogę ich znaleĽć :> :mruga: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:40. |