![]() |
Zabezpieczony plik wideo ...
Mam taki problem - ściągnołem z eDonkeya plik wideo i nie mogę go odpalić - windows media player każe mi pobrać licencję abym mógł obejżeć film. Da się jakoś ominąć to zabezpieczenie?
|
w jakim formacie ejst plik?
|
Niech zgadne, że to jakiś zbereźny film ;)
|
WMV z DRM??
Można złamac to zabezpieczenia za pomocą programów: drmdbg&drm2wmv ed2k://|file|drmdbg031.zip_+_drm2wmv1241.zip_+_freeme262. zip_DRMDBG_DRM2WMV_FREEME_FICHEROS_ORIGINALES_by_O rtay.zip|424424|ABBEF79E0362A8EBF5D83EA72CF7FF61|/ Wystarczy poszukać na googlarce;) |
avi albo mpeg - trudno rozpoznać teraz
|
Trudno rozpoznać ??? Człowieku nie osłabiaj mnie ;)
|
We wlasciowosciach pliku powinno pisac jaki to plik, a jak nie to w opcjach folderow odznacz opcje ukrywajaca rozszerzenia plikow.
Hehe znam przypatki ze niektore osoby prubowaly otworzyc rara Wordem bo twiedzily ze office to pakiet programow wiec niby jest do wszystkiego |
Ilość załączników: 1
Jest to WMV[Windows Media Video] zabezpieczone DRM[Digital Right Mangament]
|
Macie racje - to wmv. @ndy dzięki za program tylko powiedz jak się go używa - już miałem go wcześniej ale nie wiem jak go użyć. Próbowałem przeciągać plik na ten drmdgb ale odpali mi się wmp i nadal nie mogę oglądać pliku. Jest jeszcze ten drm2wmv ale on tylko na jakieś 0,5 s się uruchamia a potem się wyłącza i nic nie robi!!! Co mam zrobić?
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:39. |