![]() |
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
Tylko nie ta wersja cus ona nie dopracowana bo to zreszta nieoficjalna ;) chyba - dziala dzial bez problemow |
A kombinacja z nowym AnyDVD? Czy naped wogóle widzi płyte?
|
Próbowałem DVD Decryptor v.3.5.2.0 i również lipa. W tym programie zwiecha na ok.3min., słuchać delikatne stuki w napędzie (co 2sek.) i jest coś takiego:
I/O: Error! Device: [1;0;0.]_NEC DVD_RW.......... ScsiStatus: 0x02 Interpretation: Check Condition CDB: 28 00 00 04 4C 40 00 00 01 00 Iterpretatin: Read(10) Sector: 281664 Sense Area: 36cyferek i literek Nie mam dostępu do innej nagrywarki. Może jeszcze jakiś pomysł? |
zrzuć to DVD Decrypterem a później przerób Shrinkiem
Shrink nie z każdym zabezpieczeniem daje sobie radę a te z którymi sobie nie radzi może źle interpretować miałem taki przypadek, że film posiadał Dummy Sectors i Shrink wywalał błąd CRC DVD Decrypter bez problemu to zrzucił jeśli płyta nowa i czysta jest to najwidoczniej Shrink nie radzi sobie z zabezpieczeniem -------------------- w innym wypadku próba na innym czytniku DVD |
problem w Shrinku.
AnyDVD lub DVDDecrypter (oczywiście najnowsze) i powinno być dobrze. |
Na nagrywarce NEC DVD_RW ND 3500AG, używając DVD Shrink, chcąc zrzucić " W stronę słońca" pojawia się komunikat:
DVD Shrink encountered an error and cannot continue Failed to read file "F" Błąd danych (CRC) Płyta jest nowa, po raz pierwszy to widzę. W czym problem? |
Cytat:
Tak jak pytanie urzyszkodnika cokazałatwios :podbite: |
nikt
|
kto mi powie gdze znaleść kracka do nowego anydvd
|
Na DVD LG 4163 bez problemu zrzuca Anakondy DVD Decrypterem
|
to spróbuj LiteOn (tu szczególnie DVD-ROM)
a szczególnie BENQ ja na tych napędach wszystko daję radę zgrać kopię bezpieczeństwa takiej Anakondy wykonałem BENQ 1620 i DVD Shrink bez problemu |
mam dwa napędy Pioneer 108 i TDK 1616N i nowe płyty z wypożyczalni bez rysy
Pomimo tego dekrypter wywala błędy |
niech się nikomu nie bzdura, że możliwość kopiowania zależy od koloru płyty
jeśli sobie z tym DVD Decrypter najnowszy nie radzi ani najnowszy AnyDVD to w takim razie jest to sprawa sprzętowa (wykluczając rysy na płycie) musisz użyć innego napędu DVD do odczytania materiału i nie ważne, że płyta się dobrze odtwarzała zabezpieczenie daje o sobie znać w momencie kopiowania |
np. Anakondy , W stronę słońca -bez problemow -na litku -do benk-a nie wkladalem
i nigdy z czerwonymi nie bylo poblemow . |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:57. |