![]() |
Cytat:
A teraz w tym momencie nie może nikt z mojego kompa w domu i pracy wejśc na tą stronę i się zalogować. |
bo styl nie jest zalezny od kompa na ktorym siedzisz, tylko od tego co masz ustawione na swoim koncie na tej stronie.
|
Cytat:
Zostaje kontakt z adminem bo konta innego założyć nie mogę... Nie mogę wejść wogule na stronę forum, i to mnie trochę dziwi bo skoro wybrałem uszkodzony styl to dlaczego nie mogę też wejść z innego kompa( w obu usunięte pliki internetowe i ciastka). |
Cytat:
Jedyna możliwosć to zgłosić się do admina żeby ci ustawił właściwy styl :) inaczej nic nie zdziałasz :) ew. możesz założyć sobie nowe konto :) |
A jak wlogujesz się jako gość?
|
Właśnie jestem na innym kompie w domq i to samo...
nawet system postawiłem na nowo(acronis true image) |
Jeśli po wywaleniu cookies dasz radę tam wejść jako gość, a error będziesz miał przy próbie zalogowania to wskazywałoby na to, że rzeczywiście namieszałeś mocno w ustawieniach konta. Jeśli wcale nie możesz tam wejść, spróbuj z innego kompa.
|
Cytat:
|
To sprubuj za pomoca innej przegladarki internetowej np. Opera, Mozilla Firefox
|
Cytat:
Już to zrobiłem i dalej lipa... |
Oproznij cache przegladarki internetowej i cala zawartosc offline i zobacz czy ci dziala bo mnie dziala bez problemu
|
Cytat:
Jakieś rady ??? |
mi sie wyswietla dobrze, moze wina przegladarki?
|
Critical Error...
Chcę wejść na to forum ale wywala mi się komunikat na czystej stronie o tej treści;
phpBB : Critical Error Could not open template config file Co robić ??? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:09. |