Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Critical Error... (https://forum.cdrinfo.pl/f5/critical-error-52850/)

SIWYYY 01.06.2005 20:29

Cytat:

Napisany przez qfir
bo styl nie jest zalezny od kompa na ktorym siedzisz, tylko od tego co masz ustawione na swoim koncie na tej stronie.

No tak, ale skoro wchodzę na stronę, jak mam wykasowane ciastka to chyba powinienem widzieć stronę i mieć możliwość się zalogować...
A teraz w tym momencie nie może nikt z mojego kompa w domu i pracy wejśc na tą stronę i się zalogować.

qfir 01.06.2005 19:46

bo styl nie jest zalezny od kompa na ktorym siedzisz, tylko od tego co masz ustawione na swoim koncie na tej stronie.

SIWYYY 01.06.2005 19:24

Cytat:

Napisany przez mgit
Oznacza że wybrałeś styl: który jest albo uszkodzony lub wogule już go nie ma na serverze :)
Jedyna możliwosć to zgłosić się do admina żeby ci ustawił właściwy styl :) inaczej nic nie zdziałasz :) ew. możesz założyć sobie nowe konto :)

Zostaje kontakt z adminem bo konta innego założyć nie mogę...
Nie mogę wejść wogule na stronę forum, i to mnie trochę dziwi bo skoro wybrałem uszkodzony styl to dlaczego nie mogę też wejść z innego kompa( w obu usunięte pliki internetowe i ciastka).

mgit 01.06.2005 18:51

Cytat:

Could not open template config file
Oznacza że wybrałeś styl: który jest albo uszkodzony lub wogule już go nie ma na serverze :)
Jedyna możliwosć to zgłosić się do admina żeby ci ustawił właściwy styl :) inaczej nic nie zdziałasz :) ew. możesz założyć sobie nowe konto :)

Piterniel 01.06.2005 18:22

A jak wlogujesz się jako gość?

SIWYYY 01.06.2005 18:21

Właśnie jestem na innym kompie w domq i to samo...
nawet system postawiłem na nowo(acronis true image)

joujoujou 01.06.2005 12:49

Jeśli po wywaleniu cookies dasz radę tam wejść jako gość, a error będziesz miał przy próbie zalogowania to wskazywałoby na to, że rzeczywiście namieszałeś mocno w ustawieniach konta. Jeśli wcale nie możesz tam wejść, spróbuj z innego kompa.

SIWYYY 31.05.2005 23:21

Cytat:

Napisany przez Bródka
To sprubuj za pomoca innej przegladarki internetowej np. Opera, Mozilla Firefox

Teraz to odpada, w pracy jestem :)

Bródka 31.05.2005 23:19

To sprubuj za pomoca innej przegladarki internetowej np. Opera, Mozilla Firefox

SIWYYY 31.05.2005 23:11

Cytat:

Napisany przez Bródka
Oproznij cache przegladarki internetowej i cala zawartosc offline i zobacz czy ci dziala bo mnie dziala bez problemu

Już to zrobiłem i dalej lipa...

Bródka 31.05.2005 23:09

Oproznij cache przegladarki internetowej i cala zawartosc offline i zobacz czy ci dziala bo mnie dziala bez problemu

SIWYYY 31.05.2005 23:06

Cytat:

Napisany przez qfir
mi sie wyswietla dobrze, moze wina przegladarki?

Mi też się wyświetlało, jaszcze godzine temu, jestem tam zalogowany i coś zmieniłem w profilu i teraz zonk...
Jakieś rady ???

qfir 31.05.2005 23:01

mi sie wyswietla dobrze, moze wina przegladarki?

SIWYYY 31.05.2005 22:56

Critical Error...

Chcę wejść na to forum ale wywala mi się komunikat na czystej stronie o tej treści;

phpBB : Critical Error

Could not open template config file

Co robić ???

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:09.