![]() |
A co to za monitorek? Jesli naprawde jakis wiekowy to nie rozczulaj sie nad nim tylko szukaj kilka stuweczek na jakis porzadny. W koncu zdrowie to podstawa :)
|
Może głupia rada ale spróbuj go rozkręcić i wyczyścić z kurzu... Czasem "brud" który gromadzi sie na przestrzeni czasu potrafi zrobić swoje :)
|
jak stary monitor to chyba nie oplaca sie naprawiac...
i zdaje mi sie ze to jakis trafo w srodku....ale to tylko luzne przypuszczenia.... |
Monitor.. :/ problem
Hmmm pewnie zauwazyliście moje tematy to najczęściej problemy ale cóż mam zrobić jeśli tylko tu znajdę fachową pomoc. ;)
Więc teraz mam problem z monitorem :/ kuna może dacie jakąś radę czy z tym żyć czy też jakieś konsekwentne ruchy robić... otóż mój problem polega na tym że kiedyś często bez wyłączania kompa wyłączałem monitor przyciskiem i robiłem to do tej pory... niedawno zauważyłem że monitor po naciśnięsciu przycisku nie włączał się... tzn tak jakby sę wieszał w połowie i monitor się nie 'zapala' a dioda się świeci jak normalnie tylko słychać lekkie buczenie. wtedy wystarczyło wyjąć z kontaktu na 5-8 min i spowrotem włączyć... teraz problem się pojawaia nawet przy włączeniu komputera i monitor musi być odłączany (dziś naprzykład) na ok 20 min.... heh więc co radzicie... pozdrawiam stary ale i nowy paja --> pajuś :) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:13. |