![]() |
Nowy Total Commander 6.53
Pojawiła się nowa wersja TotalCommandera, rodzynki bez zmian :)
Opis: Jest to najlepszy menedżer plików dla Windows. Oferuje on obsługę w parunastu językach (również polski), wyszukiwanie, kompresję plików, synchronizacje katalogów, szybki podgląd plików, edycję, wsparcie dla FTP, HTTP, proxy, obsługę archiwów: ZIP, ARJ, LZH, RAR, UC2, TAR, GZ, CAB, ACE. Link: TotalCommander 6.53 |
a ja jeszcze nie podmieniłem 6.52 :P
|
Fajnym programem podobnym do TC jest DirectoryOpus8.
|
... zmian prawie żadnych, tylko kolejne rodzynki lądują na fioletowej liście ;)
|
Cytat:
|
[QUOTE=mgit]Pojawiła się nowa wersja TotalCommandera, rodzynki bez zmian :)
nie dokońca..... wykonaj jakąś operację tc a zobaczysz komunikat : Using cracks is unfair ! (ale program działa) || |
Cytat:
|
Jest juz 6,54.
|
Ten Worksoft Navigator nie jest uaktualniany od 2 lat - szkoda.
Ja ze swojej strony polecam taką wersję TC : http://totalcmd.pl/download/app/new/...tima_Prime_1.1 |
Cytat:
|
I nowy Hiren's bot cd teraz 7,8
|
***346;rednio pytanie pasuje do tematu, ale lepszego nie znalaz***322;em.
Czy jest to TC jaka***347; wtyczka, ewentualnie ju***380; od razu wbudowana w program mo***380;liwo***347;***263; sprawdzenia objeto***347;ci katalogu na ftp-ie? Ewentualnie jak inaczej mo***380;na to zrobi***263; bez kopiowania na dysk? |
|
:hmm: a mi si***281; co***347; wydaje, ze si***281; nie da sprawdzi***263; rozmiaru katalogu na ftp, chocia***380; mo***380;e si***281; myl***281;...
tzn. mo***380;na posiadaj***261;c ftp po***322;***261;czony z serwerem php. |
Cytat:
Bo tak patrzę na te różne dodatki i rozszerzenia do TC i rzeczywiście takiej funkcji nie widzę.. Innych programów też nie znalazłem. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:22. |