Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Propozycje, sugestie, błędy forum (https://forum.cdrinfo.pl/f10/)
-   -   A może by tak nowy dział? :] (https://forum.cdrinfo.pl/f10/moze-tak-nowy-dzial-52987/)

Unit 24.06.2005 22:12

Jeśli chodzi o gry to jestem za.

Co się zaś tyczy firmware i podkręcania, uważam, że nie ma sensu się rozdrabniać, niech zostanie tak jak jest.
Zamiast tego proponowałbym coś w stylu Hardware i Software - byłoby przejrzyściej i odciążyłoby to Offtopic.

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
W sumie to nad takim działem na temat gier również można by się zastanowić. Generalnie praktycznie na każdym forum poświęconych komputerom coś takiego jest. Pytanie tylko, czy to powód, żeby zakładać to również u nas?

Myślę, że wyznacznikiem zakładania nowych działów nie powinno być to, co dzieje się na innych forach tylko to czy będą one potrzebne i czy będą spełniały jakieś funkcje tutaj ;)

Air 24.06.2005 18:43

A kto to wpadł na taki super pomysł ?? ;)

Jestem Za.

-edit-
oczywiście myślałem o grach :D

pawelblu 23.06.2005 21:55

Gry tak, firmware nie - rozdrobnienie ograniczy ruch i aktywnosc w dziale ogolnie o DVD (zreszta nie wiem z czego go tak naprawde odciazac) !!

_bakupl_ 23.06.2005 21:36

jestem za ;0

joujoujou 23.06.2005 20:57

Cytat:

Napisany przez Predi
co do dzialu o grach to jestem za :)

tylko jedna na jakis czas mnie zainteresuje, a masa topicow o grach jest teraz na gorze i trzeba przewijac i szukac miedzy nimi ;)

Święta racja, @Predi! :spoko:
Akurat ja wcale nie gram i ta masa topiców o grach w offtopicu troszkę mnie dezorientuje. :podbite:

Ale sprawa działu firmware dalej aktualna. :taktak:

Predi 23.06.2005 20:52

co do dzialu o grach to jestem za :)

tylko jedna na jakis czas mnie zainteresuje, a masa topicow o grach jest teraz na gorze i trzeba przewijac i szukac miedzy nimi ;)

andrzejj9 23.06.2005 17:18

Cytat:

Napisany przez Air
Jestem za :spoko:

Mi się marzy dział a przynajmniej przyklejony temat o grach komputerowych, cos w stylu" Gry - nowości, dyskusje, recenzje". W chwili obecnej w offtopicu przewija się przynajmniej 5 tematów, które można ująć w jednym wspólnym.

W sumie to nad takim działem na temat gier również można by się zastanowić. Generalnie praktycznie na każdym forum poświęconych komputerom coś takiego jest. Pytanie tylko, czy to powód, żeby zakładać to również u nas?

B@rtek 11.06.2005 15:44

Jestem za :)

@Air twój pomysł też jest dobry :spoko:

Lepszy byłby oczywiście dział, bo w jednym temacie by się zrobił bałagan :|

Air 11.06.2005 11:33

Jestem za :spoko:

Mi się marzy dział a przynajmniej przyklejony temat o grach komputerowych, cos w stylu" Gry - nowości, dyskusje, recenzje". W chwili obecnej w offtopicu przewija się przynajmniej 5 tematów, które można ująć w jednym wspólnym.

Bartez 11.06.2005 00:47

Cytat:

Napisany przez gallus
Może jakiś odzew ze strony GTW?? :)

Zastanowimy się i damy odpowiedź w ciągu tygodnia. Utworzenie działu to nie problem, ale trzeba się zastanowić, jakie reguły mają w nim panować, czy wszyscy mogą w nim zakładać tematy itd. Bez tego tam zrobi się drugi śmietnik, a takiego nie potrzebujemy.

zene_k 11.06.2005 00:01

Czemu nie, jestem za :peace:

Oj będzie się działo ;) ||

gallus 10.06.2005 21:58

Może jakiś odzew ze strony GTW?? :)

kraluk 06.06.2005 16:49

Pomysł wydaję się ciekawy. Jestem za.

epol 05.06.2005 13:12

Za. Bardzo dobry pomysl.

TORQUE 05.06.2005 09:38

nowy dział nigdy nie zaszkodzi, a w szczegolności ten (jestem za)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:01.