![]() |
Upchn±ć na 1 DVD
Witajcie jestem nowym użytkownikiem forum
mój problem a wła¶ciwie pytanie polega na tym mam grę "Neverwinter Nights" i wszystkie dodatki do niej czyli aż 4 cd a wolał lub chciał bym mieć je na 1 DVD z pewnej strony ¶ci±gnołem poradnik jak to zrobić ale to obejmuje tylko podstawę bez dodatków co i tak sprawia pewne problemy bo podczas instalacji gubi ¶cieżkę i prosi o włożenie płyty nie wiem jak to usun±ć i dodać te 2 dodatki jest na to jaki¶ sposób proszę o pomoc. |
Zrob sobie obrazy plyt i je zgraj wszystkie na dvd ;) tylko ze za kazdym razem przy instalacji bedziesz musial miec jakis program do ladowania obrazow np daemon tools
|
Cytat:
|
Tak ale mi chodzi oto żeby jak wgram to na płytkę DVD to aby nie gubił ¶cieżki
instalacyjnej 1 taka próba kończy się tym że prosi o włożenie 3 płyty CD a płyta jest skopiowana na DVD o to co zrobiłem wszystkie 3 płyty Neverwinter Nights skopiowałem do 1 katalogu w nim utworzyłem 2 pod foldery i tam wgrałem dodatki z nimi niema problemu instaluj± się bezproblemowo tylko podstawowy Neverwinter prosi o włożenie 3 płyty a i do autoranu dodałem linijki z 2 i 3 płyty z autorunów 2 płyta no problem ale 3 ni czorta ??? |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:42. |