![]() |
Dzi***281;ki. Ten Remake Pro wygl***261;da do***347;***263; obiecuj***261;co
|
Najpierw po***322;***261;cz za pomoc***261; Remake Pro, p***243;***378;niej kompresuj jak wy***380;ej.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Dalej nie rozumiem. Je***347;li masz na p***322;ytce DVD menu z wyborem film***243;w zrobione przez stacjonark***281; (i chcesz je zachowa***263;), to po co wrzucasz do DVD2One? Co chcesz z tym zrobi***263;?
|
Cytat:
|
Nie rozumiem za bardzo, o co chodzi (zachowa***263; nie istniej***261;ce menu?), ale pewnie DVDRemake Pro to zrobi... (opcja merge dvd)
|
A jak zrobić coś takiego. Mam 2 filmy i chce je połączyć. Menu wyboru tych filmów musi być zachowane. W DVD2one2 chyba nie ma takiej opcji i od razu przechodzi do odtwarzania filmu. Menu nie istnieje
|
Cytat:
Komputery wykończyły mi wzrok już jakiś czas temu :wow: Chyba pora na okulistę i zmianę szkieł :> |
Ilość załączników: 1
Cytat:
Załącznik 35998 |
Cytat:
Ale nie widzę opcji "seamless" :nie: Czy to jest postęp programu czy cofnięcie się w rozwoju ??? A może jest jakaś inna "sztuczka" ??? |
DvdReMakePro -> Tools -> Merge DVDs
|
wiecie co temat był poruszany naprawdę wiele razi i z tego co wiem każdy prosty sposób ma swoje wady.
te robiące lepszą jakość bardziej/bardzo/długo są uciążlwe dla przeciętynego użytkownika |
właśnie sprawdziłem i jest spoko.mam HDD 80G więc no problem....dzięki
|
Namawiam jednak do DVD2ONE.
Jedyny feler to to że w momencie zgrywania oba materiały (z dwóch płytek) muszą być dostępne. Albo więc dwa napędy DVD, albo 1 płytkę na HDD, drugą w napęd i wtedy OK. Jeśli użyjesz opcji "seamless" film będzie się odtwarzał płynnie. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:51. |