![]() |
Cytat:
hehe dział sportowy onetu jest tam kilku takich zapalencow ktorzy w kazdym temacie nie tylko o pilce pisza posty w stylu "Kto myslal ze chodzi o Rasiaka" |
Cytat:
|
Znalazłem to w komentarzach
Cytat:
|
podoba mie sie ze opinia o stanie zdrowia psychicznego nie jest wzieta pod uwage, a pewnie oskarzonego bedzie
okaze sie ze mial pomrocznosc jasna, pozatym przyznal sie i pewnie wyrazi skruche, dostanie mala grzywne i spokojnie wroci do szkoly a tamten dzieciak bedzie mial prze... polskie prawo... |
Cytat:
|
To pewnie jakas prowokacja, na forum onetu to norma :|.
Szczegolnie w wykonaniu nijakiego Jasia Smietany w dziale sportowym. |
Te, zobaczcie na drugi komentarz pod tekstem... Nie wiedziałem, że są na tym świecie jeszcze szczęśliwcy nie wiedzący co to gg :)
|
z jednej strony dobrze ale z drugiej chca wyciagnac teraz "poszkodowani" kase i ta kazdy mozliwy sposob a tu juz przegiecie
|
ja smialem bo w kurierze gadali ze net coraz czesciej sluzy do popelniania przestepstw, kto by sie spodziewal itd. normalnie nagonka na internet kretynow ktorzy go na oczy nie widzieli :| a jakby pogrozki normalna poczta wysylal to co by sie zmienilo? :| nic.... tyle ze nikt by szumu nie robil :|
|
następny geniusz :|
całe szczęście, że nie miożna w internecie nic napisać anonimowo. |
5. Naruszenie prawa przy użyciu programu Gadu-Gadu, np. poprzez wysyłanie gróźb, będzie traktowane jako naruszenie regulaminu. Ponadto operator udostępnia organom ścigania dane pozwalające zidentyfikować użytkownika. W tym celu przechowywane są dane dotyczące czasu oraz numeru IP logowania, oraz wykazu rozmów użytkownika. Treści wiadomości nie są przechowywane (poza komunikatami wysłanymi dla użytkownika w czasie jego niedostępności)
Regulamin GG :) |
i jak zawsze
"Matka poszkodowanego chłopca powiedziała dziennikarzom, że stan psychiczny jej syna nie pozwala mu na konfrontację z oskarżonym, dlatego nie pojawił się on na rozprawie." POLSKIE PRAWO :bicz: :bicz: :bicz: |
W necie nikt nie jest anonimowy, sprawdza się po raz kolejny. :taktak:
Jest przecież tyle innych mozliwości, choćby anonimowy liścik z tekstem sklejonym z wycinków gazetowych. :mruga: |
Za groźby przez GG można pójść siedzieć...
Witam!
Znalazłem dziś takiego ciekawego news'a: http://info.onet.pl/1108929,11,item.html Niektórym ludziom się musi nudzić... Pozdrawiam. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:44. |