![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
znalazlem juz program :)
dzieki bardzo za pomoc. |
Cytat:
|
Cytat:
nie ma jakiegos konwertera albo programu ??? :( |
@Ice - sprobuj teraz te pliki sms wrzucic do pamieci telefonu. W menadzerze, ktory uzywasz do obslugi telefonu (mpm, des) zaznacz chyba w menu narzedzia, aby podczas kopiowania na dysk odbywala sie konwersja tych sms do plikow txt.
|
Cytat:
|
z tym jest problem...
a w jakim formacie to masz? Bo ja mam na SX1 w postaci 000001 000002 itp. Ale udalo mi sie kiedys zapisac do pliku tekstowego smsy (ale to byla aplikacja na symbiana)To moze znajdz kumpla co ma tel. z Symbianem, wloz uszkodz. karte i sprobuj zapisac |
Cytat:
|
Podczas odczytu z karty mmc/pamieci telefonu trzeba bylo zaznaczyc gdzies w menu opcje konwertuj.
|
Program do odczytu sms'ow z siemens
Potrzebuje program do odczytu sms'ow z karty pamieci dolaczanej do siemensa SL42. Chodzi o to ze zgralem na dysk to co bylo na karcie i chce odczytac pliki z sms'ami. Nie moge zrobic to przez telefon poniewaz karta jest chyba uszkodzona i odczytuje z okolo 1200sms'ow tylko 10-15. udalo mi sie to zgrac na dysk ale nie mam programu do odczytu.
Zna ktos moze sposob na odczyt sms'ow albo jakis program ktory to zrobi z plikow ??? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:17. |