![]() |
ZABEZPIECZENIE - duży problem!
Cześć,
Po raz pierwszy spotkałem się z takim zabezpieczeniem ***8211; mianowicie w trakcie próby ripowania LOTR (wersja nie rozszerzona) dokładnie na VOB`ie 04 wiesza mi się odczyt z DVD. Po nikłej ściemce w wypożyczalni, wymieniłem płytę i na drugiej to samo. Używałem programów: Dvd shrink, Smartripper i dvd decrypter, wszystkie te programy tak samo reagują, po prostu nie mogą odczytać do końca tego pliku! (wywala na 42%) Napęd DVD w kompie mam na 100% sprawny, inne filmy bez problemu przerabiałem! Czy jest jakaś inna możliwość zgrania tego materiału (LOTR cz.1) na HDD kompa? Pozdrawiam. Marek P.S. ten sam problem dotyczy Hidalgo ocean ognia. |
jasne, że jest.
ale jak sam Napisałeś zamierzasz ukraść ten film :> więc tak: jak już będzie Twój - legalnie kupiony i Będziesz chciał wykonać kopię zapasową/bezpieczeństwa ;) to proponuje najnowszy DVDDecrypter lub/i AnyDVD oczywiście najnowsze. reszta to DVDFab - tego filmu nie warto kompresować tylko podzielić na 2 no i to chyba wszystko. :) |
ja przegralem te filmy anydvd+instantcopy,tak jak mowil ed hunter anydvd najnowsza wersja
powodzenia :piwo: |
Dzieki za pomoc, pobralem wersje lotr extended i poszlo bez problemu. W polecane przez was programy sie zaopatrzylem i licze na to ze tyeraz nic mnie nie zaskoczy!
JESZCZE RAZ DZIEKUJE ZA POMOC. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:05. |