![]() |
Tak myślałem że to agent/bot. Ale nie gygy tylko jabbera;) Dzieki przyda sie:piwo:
|
Cytat:
|
rynek89 pytał o problem z gg, a wy mu wyjeżdzacie z reklamą alternatywnych komuniaktorów :smoczek:
ps. rynek89 - co było tego powodem i jak to rozwiązałeś? |
@spider_84a a napisz gdzie dokładnie.
|
W konekcie jest słownik polsko-angielski :D
|
Cytat:
|
Bartez ja jestem Dysortografem więc nie poprawiaj mnie na każdym kroku ,bo to bedzie bez sensu ...
|
Cytat:
|
Zgadzam się z wszyskimi użytkownikami konnekt'a ,konnekt według mnie jest o 97,5% lepszy od GG i polecam.
Ja też urzywałem GG ,ale przerzuciłem sie na konnekt'a bo sie naprawde opłaca ma fukcje GG ... ;) |
Ilość załączników: 1
jak juz wiesz przeinstalowanie pomoglo. tez tak kiedys mialem ale teraz tylko Konnekt
|
Cytat:
|
ja polecam mirande, ale jak ktos nie chce sie bawic w konfiguracje i wtyczki to tlen
konnekta nie sprawdzalem, natomiast gaim moze tez byc ciekawy, trzeba by przetestowac ostatnio oprocz mirnady wrzucilem tlena zeby z tlenofonu korzystac... jakos ceny polaczen, szczegolnie miedzynarodowych, sa "troszke" lepsze niz u konkurentow komorkowych/stacjonarnych |
Ja wszystkim użytkownikom GG polecam Konnekta . Posiada w sobie GG , Tlen'a i ma bardzo dużo mozliwości i posiada interesujące funkcje. I się nie wiesza tak często jak gg ;)
|
Juz mi GG dziala normalnie, ale dzięki@mgit za chęc pomocy
reputka;) |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:52. |