![]() |
skoro wszystko jasne to http://kizio.pl/jankes/inne/emoty/locked.gif żeby kogoś tu nie kusiło na wredne komentarze ;)
|
Ok. THX wszystkim :piwo:
|
a tak na powaznie to tymczasowe pliki :spoko:
ktos to jush pisal wiec go popieram |
Cytat:
a dokument and setings tez tylko zawala miejsce na C || |
kasuj wszystko :>
nawet delete c: \windows :> |
omg... to są tylko wypakowane sterowniki, można to spokojnie traktować jako foldery TYMCZASOWE, a więc kasuj co się podoba
|
masz na C:\ folder (nvidia) -tak (ja mam np ati)
ten folder mozna wywalic jak drivery sa zainstalwane - a raczej sa ;) jak klikasz, trzymajac shift nacistasz delete i enter i po krzyku ;) |
Cytat:
ale ja je usune w formie wejsc na dysk , znalezc i oczyscic (delete) :D a nie uninstall I tam sa pliki a nie wersja do instalowania :> chyba ze czegos nie zkumalem :D I kazdy folder wazy inaczej!! Np 61.76 wazy wiecej niz najnowszy tzn 71.84 |
odpowiem pytaniem na pytanie "czy moge wykasowac film, chc jeszcze go nie ogladalem :D" oczywiscie ze mozesz bo z tego widze sa to wersje instalacyjne sterownikow, a do odinstalowania sterownikow z systemu najlepsszy jest w/g mnie Driver Cleaner.
Pozdrawiam |
Sterowniki do karty GeForce
Ostatnio przegladalem dysk w poszukiwaniu smieci (a troche ich bylo) i znalazlem sterowniki do karty graficznej. I tu jest moje pytanie: Czy moge usunac BEZPIECZNIE! stare sterowniki??? Mam tam 4 foldery (kazda nazwany inna liczbo tzn wersja) i czy moge wszystki usunac oprocz najnowszego tzn 71.84???
Moj kompek (nie wiem po co, ale duzo osob mowi mi ze malo profesionalne tematy pisze || ): Windows XP GeForce 4 MX 440 Foldery ze sterownikami: *41.09 *53.03 *61.76 *71.84 |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:27. |