![]() |
ee. wrazie czego opery sie uzyje :P
|
@Ice, może spróbuj skopiować plik do innej lokalizacji, o ile dobrze pamiętam IE też swoich tempów z domyślnego katalogu normalnie nie otwierał (dawno IE nie używałem więc pewien nie jestem) :mruga:
|
hehe :D
ale to troche glupie FF zapisuje sobie cache a otwieraja go inne programy oprocz niego |
Cytat:
|
ale to jest dziwne
pliki cache sa od FF a nie moge nim odworzyc a Opera moge :ysz: |
pliki w cachu ff nie maja rozszezen! tak jak pisze Ice
takze wlasciwego szuka sie po dacie i wielkosci, i wymusza otwarcie w danej aplikacji - dziala to ten, nie dziala to nie ten ;) ja przewaznie najpierw listuje plik i po naglowku na oko (przeciez nie znam wszystkich mozliwych, jednak na oko idzie sie w sporej czesci przypadkow polapac) patrze czy to to czy nie - szybciej jesli wyczysci sie cache i wejdzie na strone to plikow w cachu jest kilkanascie, jesli ma byc wsrod nich animacja flash to jest ona wieksza od reszty plikow wiec polowanie trwa max kilkanascie sec. ;) tak samo w listerze - jeden przycisk w totalcmd i juz wiesz czy to pps, rar, flash, html, css czy inne barziewie ;) |
ja gdzieś mam SuperFroga i jak mi smutno to zapuszczam w FF :D
|
Włącz rozszerzenia, jak ed pisał, a z tego katalogu nie otworzysz, skopiuj sobie gdzieś indziej i wtedy. :taktak:
|
Cytat:
i włączyć sobie wyświetlanie rozszerzeń |
Cytat:
tak ale ja mam w cachu tylki pliki bez rozszerzenia i niczym sie nie da ich odworzyc :| dlatego ich nie znalazlem |
Ilość załączników: 1
no i znalazlem go w cachu :P piewrszy strzal ;)
zapodaje w zalaczniku spakowany rarem |
ctrl + u
o to mi chodzilo :piwo: ale nie dokladnie :'( http://www.gomi.private.pl/ chce stad z fajne -> slodka sciagnac ten filmik a tam nie ma tego link aby sciagnac |
oczywiscie joujoujou ma racje
a tak tylko pisze bo sie zastanawiam co mna powodowalo jak pisalem sxf? w pracy bylem wiec pomrocznosc po dniu calym mnie tylko tlumaczy ;) |
Zainstaluj Adblocka, pokaże ci przy każdym flashu lub filmie zakładkę, kopiujesz link spod zakładki do jakiegokolwiek managera downloadu i...
Enjoy! :D P.S. odnośnie tego, co pisał nimal, nie klikaj prawym na flasha tylko gdzieś obok i wybierz źródło strony, a jak nie, to źródło strony FF wyświetli ci z menu widok. :taktak: Albo wciśnij ctrl+u |
Cytat:
Cytat:
Jest moze jakis inny sposob??? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:27. |