![]() |
Jakie macie komputery ?
...a dokładniej ich moc :)
Mój to: Procesor: Intel Celeron 2.66 GHz Ram: 512 Dysk Twardy: Samsung 80 gb (nie polecam mojego modelu :\ ) Karta Graficzna: Radeon 9550 (ktora bardzo mnie cieszy :) ) Karta Muzyczna: Zintegrowana Karta Sieciowa: Marvell Yukon Gigabit Ethernet 10/100/100Base-T Ada DVD: Asus 8xMax (lol :D ) Nagrywarka: Lite-On 52x32x52 ... no i tak dla ciekawosci Monitor: SyncMaster 739DF (firmy samsung) Prosze o dalsze komenty... |
moj jest w moim profilu ;)
|
A że się tak spytam: "po kiego wafla Ci te informacje?" Z którego komisariatu jesteś?
|
znowu przechwalanki ???
:> ja tam pisze z komorki :tak!: |
ja mam komputer i on ma klawiaturę i kabelkiem się jakoś łączy z internetem i mam monitor i mam myszkę i mam głośniki i w środku coś chrabęści i mam takie śmieszne dwa patenty co wysuwają szuflady i jak się tam odpowiednią płytkę wsadzi to się wszyscy cieszymy, i mam jeszcze jakiś wentylator co szumi i mam lampkę na obudowie, aby widzieć lepiej.
|
Cytat:
|
hmmm... po co wlasciwie takie informacje?
takie topiki juz byly, tak na marginesie edit: grasz w ET z gosciami z forum, czy tak sobie wstawiles ten obrazek? |
hardware.kizio.pl <-- a po co Ci to?
|
Cytat:
|
Cytat:
i mam jeszcze takie cos gdzie sie wklada czyste kartki a wychodza brudne |
Cytat:
Gram... Hinks i Bartek1989 organizują... mówią gdzie są mecze :D ... ale to nie dotyczy tego topicu :\ |
Cytat:
popraw sobie IBM Hitahi 160GB SATA |
Mnie nikt chyba nie przeskoczy mam IBM S390.
Pozdrawiam |
Ja mam Commodore 4+, ale mam problem żeby się z niego do netu podpiąć. dodatkowo coś magnetofon zawodzi.
|
A ja mam PC z internetem.
Jak będę chciał wiedzieć więcej zajrzę sobie do profilu.:) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:20. |