Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray (https://forum.cdrinfo.pl/f11/)
-   -   jak kopiować płyty z .......? (https://forum.cdrinfo.pl/f11/jak-kopiowac-plyty-53164/)

DoL@r DIL 20.07.2005 16:00

SADDAM do filmów na dvd używaj AnyDVD i CloneDVD2 ze slysoftu ja używam tych programów(oczywi¶cie posłodzonych)od 6 miecha i wszystko przegrało na DVD a spaware mam od 7 miecha

andy 09.06.2005 23:47

Co do wykrycia zabezpieczenia na płytach DVD to wystarczy że odpalisz AnyDVD i włożysz płytke do napędu. Dostaniesz informacje czy film jest chroniony. I automatycznie przy próbie zgrania na dysk film będzie wolny od zabezpieczeń dzięki AndyDVD. Bo płytka będzie widziana jako niezabezpieczona dla każdego programu kopiuj±cego.

EAC to znakomity riper płytek audio, więcej znajdziesz na stronce cdrinfo.pl w artykułach;)

Cytat:

jaki jest najlepszy do czego?
Ja preferuje Alcohol'a120%. Ale wypróbuj wszystkie i wybierz ten który Ci będzie najbardziej pasował

SADDAM 09.06.2005 22:12

Cytat:

Napisany przez @ndy
Jeżeli film na płytce DVD jest zabezpieczony CSSem lub czym¶ innym należy odpalić np. AnyDVD;)
Do skanowania zabezpieczonych płytek najlepszy jest teraz A-Ray Scanner.

czy A-Ray Scanner wykrywa zabezpieczenia DVD, bo jak spróbowałem z filmem z gazety to napisało : File(s) Scan Finished [0.04s] a obok tego nic
a jak wzi±łem "Sector Scan " to wypisało : No Protection detected -> D:\GOSCIE_GOSCIE_II_KORYTARZ_CZASU [6AF54030]"

czy one poprostu nie maj± zabezpieczeń!

A co do nagrywania Audio to jak
Cytat:

Napisany przez @ndy
SprawdĽ (ić) czy twoja nagrywarka poprawnie widzi płytki zabezpieczone Key2Audio, CactusDataShield.

Co to ject EAC>jaki¶ program? sk±d moge go sci±gn±ć?

Cytat:

Napisany przez @ndy
Jeżeli jest niezabezpieczona to kopiujesz jakim¶kolwiek programem, który umożliwia kopiowanie płyt np. Alcohol120%, Blind, CloneCD, Nero, Cdrwin itd.

jaki jest najlepszy do czego?

andy 09.06.2005 19:45

Jeżeli film na płytce DVD jest zabezpieczony CSSem lub czym¶ innym należy odpalić np. AnyDVD;)
Co do płytek audio [zabezpieczonych ] to możesz mieć drobne problemy. SprawdĽ czy twoja nagrywarka poprawnie widzi płytki zabezpieczone Key2Audio, CactusDataShield. Jeżeli zobaczy to możesz skompresować tak± płytke np. EACiem do mpc, mp3 itp.
Jeżeli jest niezabezpieczona to kopiujesz jakim¶kolwiek programem, który umożliwia kopiowanie płyt np. Alcohol120%, Blind, CloneCD, Nero, Cdrwin itd.

Do skanowania zabezpieczonych płytek najlepszy jest teraz A-Ray Scanner.
Pozdro

IceManSpy 09.06.2005 19:27

1.

sciagnac a ray scan (pokaze czym zabezpieczona)

1 i 2 kopiowac alcoholem lub clonem cd

oto skrot :)

SADDAM 09.06.2005 17:59

jak kopiować płyty z .......?

siemka!

mam pytanko, a wła¶ciwie parę pytanek?

po pierwsze
:
jak zkopiować płytę z muzyk± i czy na niej tez mog± być zabezpieczenia?

po drugie:

jak zkopiować film DVD?

proszę o odp.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:21.