Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Napędy optyczne DVD (https://forum.cdrinfo.pl/f15/)
-   -   Czy z moim BenQ jest coś nie tak? (https://forum.cdrinfo.pl/f15/czy-moim-benq-jest-cos-nie-tak-53167/)

demek 10.06.2005 22:46

@VIZZARD

MALO!!!!!!! totalna bzdura!!

miesiac? jaki k......a miesiac! 3-5 godzin i caly topic masz z glowy a nie miesiac......ale jak sie komus to tak juz bywa

VIZZARD 10.06.2005 20:17

Cytat:

Napisany przez mlody_gda
Tak, zgadza sie , tylko nie kazdy ma czas wyszukiwac w stercie znalezionych postow, watku o ktory pyta, wyszukiwarka znajduje kilka stron tematow a w nim po kilka lub nawet kilkadziesiat stron w przypadku benq 1620 napisanego przez slawka nawet 160 kilka, wiec znalezienie odpowiedzi na moje pytanie trwalo by miesiac albo i wiecej.

Bzdura!

My robimy to TAK :czytaj:

:mruga:

mlody_gda 10.06.2005 20:01

Tak, zgadza sie , tylko nie kazdy ma czas wyszukiwac w stercie znalezionych postow, watku o ktory pyta, wyszukiwarka znajduje kilka stron tematow a w nim po kilka lub nawet kilkadziesiat stron w przypadku benq 1620 napisanego przez slawka nawet 160 kilka, wiec znalezienie odpowiedzi na moje pytanie trwalo by miesiac albo i wiecej.Chodzilo mi o szybka i w miare konkretna odpowiedz.Jeden post wiecej nic tu nie sparalizowal.

Pozdrawiam.

VIZZARD 10.06.2005 17:09

Cytat:

Napisany przez mlody_gda
No wlasnie,ale zaawansowani uzytkownicy nagrywarek zamiast dzielic sie wiedza z tymi "zielonymi uzytkownikami" nagrywarek ( nie chodzi tu o diody :) ), to odpowiadacie ironicznie na ich pytania, tak jakby kazdy wszystko o wszystkim musial wiedziec.To forum zalozone jest raczej z mysla o takich ktorzy czegos by sie chcieli dowiedziec,nie popelniac bledow na ktorych ktos juz sie sparzyl.Sam zostalem wlasnie tak potraktowany pytajac o nagrywarke dvd benq.Jesli tak tm wygladac pomoc, to lepiej wcale jej nie udzielac.

pozdrawiam.

No cóż!

Znasz to:

Przed zadaniem pytania skorzystaj z WYSZUKIWARKI...w 80% przypadków Twój problem został już rozwiązany na Forum...

Znajomo to jakoś wygląda ... :D

Warto to poznać

Bo takie pytania juz pojawiały sie nie raz

Podniecenie wynikające z kupna nowego napędu

Nie powinno paraliżować wszystkich czynności życiowych

A w tym i przede wszystkim myślenia :idea:

mlody_gda 10.06.2005 16:49

No wlasnie,ale zaawansowani uzytkownicy nagrywarek zamiast dzielic sie wiedza z tymi "zielonymi uzytkownikami" nagrywarek ( nie chodzi tu o diody :) ), to odpowiadacie ironicznie na ich pytania, tak jakby kazdy wszystko o wszystkim musial wiedziec.To forum zalozone jest raczej z mysla o takich ktorzy czegos by sie chcieli dowiedziec,nie popelniac bledow na ktorych ktos juz sie sparzyl.Sam zostalem wlasnie tak potraktowany pytajac o nagrywarke dvd benq.Jesli tak tm wygladac pomoc, to lepiej wcale jej nie udzielac.

pozdrawiam.

VIZZARD 10.06.2005 16:22

Cytat:

Napisany przez mlody_gda
Skoro w ten sposob przezywasz orgazm to rewelacja

Tak, taaaak, taaaaaaaak

Więcej niebieskich diód, więceeeeeej, och ....

^_^

Cytat:

Napisany przez mlody_gda
jeden lubi pomarancze,drugi jak mu nogi smierdza

Kwestia kolorów to faktycznie rzecz gustu

Ale akurat o tych swoich upodobaniach nie musisz pisać ... :\

Wystarczy że założysz jeden TEMAT :czytaj:

Po cóż się tak egzaltować czy to na ten czy na jakikolwiek inny temat ...

mlody_gda 10.06.2005 15:50

Skoro w ten sposob przezywasz orgazm to rewelacja,swoja droga kwestja kolorow to rzecz gustow " jeden lubi pomarancze,drugi jak mu nogi smierdza"

Pozdrawiam.

VIZZARD 10.06.2005 13:41

Cytat:

Napisany przez mlody_gda
Trudno jest bo dioda jest 2 kolorowa smd ale mozna ja zastapic dwoma pojedynczymi smd, w kolorach jakich sie tylko podoba ( z dostepnych oczywscie)
A oto dowod dla niedowiarkow.
http://members.lycos.co.uk/giekon/benq.jpg

Pozdrawiam.

No faktycznie! :wow:

Istny orgazm na ekranie :taktak:

:D

mlody_gda 10.06.2005 13:02

Trudno jest bo dioda jest 2 kolorowa smd ale mozna ja zastapic dwoma pojedynczymi smd, w kolorach jakich sie tylko podoba ( z dostepnych oczywscie)
A oto dowod dla niedowiarkow.
http://members.lycos.co.uk/giekon/benq.jpg

Pozdrawiam.

VIZZARD 10.06.2005 12:28

Cytat:

Napisany przez demek
na poczatku tygodnia swieci w kolorach pastelowych zeby rozsietlac milymi barwami nasza szara rzeczywistosc :D

O! I to jest to!

Ja jestem jak najbardziej za! :tak!:

demek 10.06.2005 12:19

na poczatku tygodnia swieci w kolorach pastelowych zeby rozsietlac milymi barwami nasza szara rzeczywistosc :D

VIZZARD 10.06.2005 12:02

Cytat:

Napisany przez mlody_gda
Ale smieszne :D, jak ktos umie to sobie zrobi nawet zolty jak chce.:P

No właśnie podobno sa bardzo duże trudności :\

Wszystko to opisane w temacie o diodzie

Do którego linka podawałem wcześniej :taktak:

mlody_gda 10.06.2005 11:05

Ale smieszne :D, jak ktos umie to sobie zrobi nawet zolty jak chce.:P

VIZZARD 10.06.2005 02:11

Cytat:

Napisany przez demek
@VIZZARD

jemu w kazdym dniu tygodnia swieci w innym kolorze :D czwartek niebieski a piatek to czerwony :D jakie sa kolory w reszte dni nie wiem ...... ale moze ty wiesz? :D

No mam nadzieję, że się dowiem :taktak:

Wprost umieram z ciekawości :idea:

Chyba jest jeszcze: żółty i pomarańczowy ...

No emocje są takie, ża aż się boję zgadywać

Żeby się później mile zaskoczyć :O

:D

demek 10.06.2005 02:03

@VIZZARD

jemu w kazdym dniu tygodnia swieci w innym kolorze :D czwartek niebieski a piatek to czerwony :D jakie sa kolory w reszte dni nie wiem ...... ale moze ty wiesz? :D

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:45.