![]() |
Problem ze zrobieniem obrazu płyty DVD...
Witam. Przy próbie zrobienia obrazu pewnej gry (GTA: San Andreas - wersja HOODLUM, jak mi się spodoba to kupię oryginał...) otrzymuję błąd na 99% tworzenia obrazu. Zarówno na Alcoholu 120% 1.9.2.1705 jak i na Nero 6.6.0.8. W Alcoholu otrzymuję komunikat:
Tworzenie obrazu płyty nie powiodło się! Błąd [05/21/00] - Logical Block Address Out Of Range Na Nero pisze, że się nie powiodło. Mam nagrywarkę NEC ND-3520A - używam BIOSu 3.04 I-O Data. Co jest złe - w jaki sposób zrobić poprawny obraz? Na płycie jest 3,94 GB, nie jest porysowana. Pozdro. |
Myślę że płyta ma jakieś zabezieczenie. Jak zobaczę na żywo GTA:SA to może wymyślę coś więcej... Powodzenia!
|
Cytat:
Sprobuj przekopiować wszystkie pliki z płyty dvd do folderu na dysk 8 ) |
Hmm a może to jednak wina nagrywarki? Sąsiad ma Samsunga Write Mastera i u niego zrobiło w Alcoholu obraz bez problemu.
Mi także się udało :D Niezawodnym Blindwritem :) Dzięki za pomoc... |
a ustaw u siebie na omijanie błednych sektórw i nawet jak wyskoczy ci ten komunikat to nie kasuj obrazu. Ja zrobiłem tak z FFX i poszło ok ale.... nie mogłem juzz robic kopii z kopii
|
Witam, mam podobny problem. Czy mogl by ktos wyslac mi obraz plyty na e-mail pawlik1003@wp.pl? pls
|
Cytat:
|
Cytat:
Dajesz nominacje - ale w jakiej kategorii? Do Adminsow i Modsow: -zalozmy dzial/poddzial/segment/przyklejony: Posty tygodnia/miesiaca/roku Bedziemy dawac nominacje i glosowac. Najlepsi otrzymaja nagrode "Zgnilego ban(an)a" :) |
Cytat:
|
chyba***347; przesadzi***322; z tymi 8mln MB :P
|
Cytat:
No FF ma 7GB z hakiem - mówimy o orginalnej kopi z DL a nie o ripe na DVD5. |
Bo napisa***322;e***347; nie 8000 x 1MB, tylko 8000ty***347; x 1 MB, czyli ok. 7,6 TB - ile to b***281;dziesz wysy***322;a***322;? :P
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:22. |