![]() |
dzis nabyłem nowy palnik?
i co ?pierwzsa płytka verbatimkax8 poszła w smieci.znajomy powiedzial mi że u niego rownież a nabyłem LG 4163B.mam też NECA 3500 i ani jednej nie stracilem czy coś podobnego działo sie u was / :boks: nagrywałem z dysku filmik przez nero a może nero pokazało rogi :klotnia:
|
Cytat:
Nie jesteś pewien czy nie zgubiłeś po drodze do domu? Czy po prostu z tego powodu juz zacząłeś pić :piwko2: I musisz wytrzeźwieć żeby to sobie przypomnieć? :idea: :mruga: |
niee zgubiłem nic po drodze jedno piwko tylko wydoiłem ale dlaczego verbatimka poszła w smieci a pozatym pozostałe poszły bez problemu/
|
o Verbatimie ukochany
czyś to ty zawiódł, czy ja paląc Cię, w mym uwielbieniu wielkim, błąd jakiś uczyniłem straszny i krzywdę straszną sprowadzając na Ciebie sam popadłem w bezmiar smutku. czy jam winny, czy rogi twoje? targany tą rozterką srogą, ukoje swej niepewności bóle. wypije piwo i się do śmietnika przytulę, w którym to pogrzeban Zostałeś, o mój Verbatimie drogi. :P |
jak to dobrze, że nie kupiłem LG... :D
coraz więcej problemów z nimi :mruga: |
Cytat:
A co do Verbatima - może to przypadek jakiś? Zły los? Pierwszy wypał? Czekamy na następne uwagi Tylko tym razem może na RW? :idea: :D |
Cytat:
|
Cytat:
O MISTRZU ! |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:21. |