![]() |
Grammatik - 3
Witam serdecznie!
Ukazała się już nowa płyta Grammatika (dla niewtajemniczonych - polski hip-hop). Już ktoś słuchał? Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Jak się gdzieś pojawi to się skusze :)
A ostatnio dostałem od qmpli ich twórczość - Posłuchajcie |
od dzisiaj zaczne wstawiac tematy jak tylko ukaze sie jakas plyta z mojego repertuaru
|
@Predi Od dzisiaj zaczne zakladac nowe tematy za kazdym razem kiedy wyemituja nowy odcinek mody na sukces (te stare skomentuje pozniej) w ktorych bede was zachecal do obejrzenia danego odcinka... Zeby nikt sie nie obrazal, bo w tym co pisze nie ma zadnych aluzji ;p
|
A miałem nadzieję na coś poważnego...
|
Heh... Wątpie żebym dorwał ten album MP3...
A co do Grammatika - lubię :) Eldo sam też jest niezły(Eldo - Eternia) [EDIT] Właśnie lookłem na jedną z ulubionych stronek z MP3 i co? I tam jest kilka nowych albumów a w tym Grammatik - 3 |
Cytat:
na coś poważnego, ale jak każdy zacznie zamieszczac tu informacje o tym ze wyszła nowa płyta to sie narbi tu syfu. a czy kogoś obchodzi ze juz od 2 tygodnie jest dostepna plyta HUNTER - T.E.L.I... - bo jakoś wątpię :) |
@bOObi Nie lam sie, my tylko sobie zartujemy, bo akurat nie sluchamy hip hopu, a nie ze sie jakos wysmiewamy czy cos ;p
|
Cytat:
|
Cytat:
Swietna plytka :). |
Cytat:
No Oryginał jest chyba nawet tłoczony :taktak: No i ta okładka Te kolory, harmonia ... Nawet tam jakaś muza jest jako bonus ... :zespol: :D @gallus! Ten link co podałeś Moje skromne zdanie: Fajny bicik, fajny podkład Nawet słowa w miarę Tylko te głosy! :sciana: Takie chłopięce, może po mutacji bedzie lepiej! :taktak: Poza tym taki sobie flow, no i trochę seplenienia Czasami nawet nie wiadomo co tam zapodają na bicie :nieee: Jednak ogólnie całkiem spoko Choć ja wolałbym Grammatik :taktak: :mruga: |
Cytat:
Cytat:
http://hunter.art.pl/teli/images/55.jpg Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
texty + to jak zaspiewane daje ciekawy efekt texty piosenek a tak wracajac do glownego tematu sciagnalem je3dna piosenke (???) i o mało z krzesła nie spadłem jak usłyszałem, smiać mi sie chcialo, moze z przyzwyczajenia do innego rozumowania, filozofia piszacych te txt kolesi jest jakaś dziwna - pewnie sie najarali i pisza.... |
no nie wiem, wlasnie slucham Grammatika 3 i sam nie wiem co o tym myslec.
chyba bardziej mi pasuje cos co rytmicznie wpada mi w ucho. teksty bardzo dobre, ale rytm lekko slaby. oczywiscie tylko wedlug mnie. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:37. |