![]() |
Tzn chodzi mi koarte ktora bedzie obslugiwac DX9 bo np GeForce Titanium obsluguje tzn zeby byla jakos GeForce 4 (ale nie 4 MX !!)
|
Cytat:
edit: radek 9550 obsluguje DX 9 |
Cytat:
Po ludzku tzn zeby gra mi sie odpalila i moglbym pokazac kumplom ze umiem grac i jestem najlepszy :P A na karte? Hmm... mysle ze do 200-2500 zl bym chcial bo to nie jest super maszyny wiec nie chce lepszej karty (jak narazie) |
Cytat:
|
A jakia karta moze podejsc pod ta plyte.
Oczywiscie aby te gry ktore wczesniej napisalem dzaialy. Nie na maxa ale zebym mogl sobie po ludzku grac :) |
Cytat:
edit: ro29 byl pierwszy ;) |
Cytat:
Według specyfikacji tej płyty ( a konkretniej Biosu), obsługuje ona max AGP 4x - tu masz specyfikacje: http://www.asrock.com/Drivers/Manual...VT2_UM_v11.pdf A skoro ukazuje Ci się AGP 8x - a może zmieniałeś BIOS ? Ja bym się ewentualnie rozejrzał za lepszą kartą na AGP 4x A co do sterowników - raczej nic się nie stanie - uruchomi się może w trybie 16 kolorów i niskiej rozdzielczości i będzie szukał sterowników do nowego sprzętu, który wykryje. Najlepiej najpierw usunąć starą kartę z systemu, wyłączyć kompa, wyjąć starą, włożyć nową kartę i po rozruchu zainstalować nowe sterowniki z płyty (lub dysku, jeśli tam je wcześniej będziesz miał). Ta opcja dotyczy Win 98 i sprawdza się w 90% (powinna w 100, ale niestety nie). Jeśli chcesz dokładniejszą instrukcję - to napisz Mam nadzieję, że choć troszeczkę pomogłem Pozdrawiam ro29 |
Chodzi mi o taka karte aby dzialala na niej nowsze gry (te ktore pisalem) a i weszla w to wejscie.
A mam pytnaie bo mam sterowniki do GeForce a jak wloze tu karte Radeon to co sie staenie?? Przed karta mamprzeinstalowac windowsa? czy jak sie to robi z karta aby dzialala??? prosilbym o krotka instrukcje |
Cytat:
|
Ok. Inaczej. Kasy nie mam. Nie bede mial nowego kompa :( Trudno.
A czy do tej plyty glownej podejdzie jakas karta graficzne 128 MB?? Bo jak dobrze pamietam to jak wlaczam kompa to mi sie pokazuje AGP8x czy cos takiego. |
Cytat:
|
Witam !
Prawdę mówiąć trochę nie rozumiem, czy Ty sprzedajesz, czy kupujesz - kto, co, komu ? A to co wymieniłeś + obudowa z zasilaczem 480 W - to bym wycenił na około 650 - 750 zł - wszystko zależy, czy kupujesz, czy sprzedajesz oraz gdzie - jeśli całość sprzedajesz - to cena trochę niższa (~650 zł). Jeśli dobrze zrozumiałem - że sprzedajesz to Ojcu - to weź z 700 zł i daj mu rękojmię - bo sprzętu jesteś chyba pewien. Chyba, że coś jeszcze do tego dochodzi - to cena może nieznacznie wzrosnąć To tyle Pozdrawiam ro29 |
Cytat:
nie, on ode mnie "kupuje" i ja jeszcze musze troche (duzo ;) ) dolozyc. tak aby bylo 50-50. wiec chce jakiegos taniego nowego ale dosyc nowoczesnego. tylko zastanawiam sie czy athlon 64 czy zwykly :ysz: |
Cytat:
czy mam rozumiec ty za niego wyceniasz 500 a tata dokłada 1500, ty 1 pln a on 1999 ??? ;) |
Chodzi mi oto ze ten komputer "sprzedam" tacie a on mi dolozy do nowego.
Dlatego nie moge rozkrecac i przenosic czesci P.S. znacie stronke z savami do gier?? poszukuje konkretnie do energency 2 a w googlu nic nie moge znalezc :/ |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:05. |