![]() |
GTA SA nie wymaga wpisów do rejestru, więc spokojnie można zainstalowaną wersję spakować rarem po 700 mega + własne menu startowe na 1cd (dla wygody). Sprawdzone i działa, co potwierdza około 50 osób.
|
No wlasnie a ja mialem na mysli podzielenie gierki w ten sposob aby mozna bylo ja instalowac bezposrednio z cd
|
@kizio ma tak podzielone GTA:SA :D
To co mi napisał: "...znaczy ja podzieliłem obraz więc i tak trzeba to wszystko wrzucic na dysk i złączyć i pomontować/wypalić..." |
No i nareszcie podziliłem gierkę i mam na płytach, a jak ktoś sądzi że się nie da to niech się nie odzywa bo się zglebi.
Bródka, w którym miejscu widzisz że mam problem z instalacją, bo bardzo mnie to ciekawi, albo naucz się czytać albo kup okulary,a PS2 to ja mam. Jak pytam się o konkretną rzecz to oczekuję konkretnej odpowiedzi a nie "widze że masz problem z instalacją", pokaż mi gdzie napisałem że mam problem z instalacją. I nie wiem po co mi tłumaczycie jak wrzucić to na wirtualny dysk jak się o to nie pytałem. Niedługo jak ktoś się zapyta o nagranie jakiejś płyty to zrobicie instrukcję grubości encyklopedji jak włączyć komputer. Powinno być krótko, na temat i bez zbędnych komentarzy typu łojojoj jaki typ. To jest śmieszne i prymitywne jak się nudzicie to zróbcie coś pożytecznego a nie piszecie jakieś głupie teksty. To się tyczy tylko niektórych. |
Mi nie chodzi o to jak grać, bo zainstalowałem z wirtualnego dysku i gram tylko jak podzielić na płyty cd-r i z nich zainstalować bo na razie to winrarem podzieliłem obraz na 6 płyt tylko żeby zainstalować to muszę zrzucić pliki z płyt na dysk rozpakować obraz i dopiero instalować. Po prostu chcę to uprościć.
Zrobię chyba tak jak mówi Patrix, próbowałem trak robić na mniejszych grach i działa, no i odrazu na dysk się "instaluje" bez zbędnego kopiowania robienia obrazu i dopiero instalowania. DZIĘKI :) :) :) |
A ja bym próbował zrobić z tego CD przy pomocy AxCmd.exe od Alcohola... tzn. podzielić obraz DVD na 700MB i do każdej CD dodać ten pliczek i odpowiednie komendy :)
PS Nigdy jeszcze tego nei próbowałem, ale na 98% powinno działac :) |
Cytat:
mysle teoretycznie ale powinno tak działać :) |
mozna spróbowac ją podzielić programem Alcohol 120%.Możesz nim zrobic obraz całej gry w postaci plików po 640 MB, 680 MB lub 700 MB i wypalić je potem na zwykłych cd.
Ale czy potem gra będzie chodziła oto jest pytanie. |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Jak nie można podzielić GTA:SA na CD? Mozna i znam osobę, która ma tak podzieloną ta grę :D |
Cytat:
Instalatory są to programy które instalują dany program (kopiują go z płytki na dysk, tak żeby można było dany program używać) prosciej się już nie da wytłumaczyć :) Co do podziału na DVD na CDR to da się oile się znasz na programowaniu, itd. |
Nie nagrasz dvd na cd, nie podzielisz go ani nic, nie mam wersji cd san andreas, jedyne wyjscie to kupic nagrywarke dvd, ale widze ze ty masz problem z instalacja gierki, to moze sobie kupisz playa 2 to mysle ze sie polapiesz na konsoli
|
Jaki typ :haha:
A znasz takie coś jak virtual dvd? Jest on np. w programie Alcohol120%, ale pewnie zaraz będzie pytanie skąd go ściągnąć :| |
Ja *******ę Co Za Gość
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:49. |