![]() |
Nie wiem jak to nazwać
oceńcie sami:
http://info.onet.pl/1113126,11,item.html |
jak to nazwać?
jest taka nazwa - głupota. |
Cytat:
Naprawde nic bardziej bulwersujacego sie w kraju nad wisla nie dzieje ?? |
co prawda to prawda - onet schodzi na psy.
|
jak kolesie w poprzednich latach strzelali do obrazków Polskich królów to się nikt nie burzył, ciekawe dlaczego :>
chyba pamięć o nich odeszła w zapomnienie, podobnie jak tradycja strzelania Bractw Kurkowych do różnych ważnych osób w celu ich uczczenia, fakt ******ny sposób czczenie ale***8230; ale co tam grunt to sensacja ;) |
Jest to jedna z wielu tanich sensacji, wszędzie ich pełno jak nic ciekawego nie mają do powiedzenia dziennikarze.
|
Jeszcze troche i powroci dyzurny temat kleszczy.....
|
no i aborcja przedwyborcza.
ale to jest tak: sezon ogórkowy już w pełni a pisać o czymś trzeba. jeszcze kilka godzin temu na gazeta.pl pierwszym newsem było '***8226; Michael Jackson niewinny ***187;' teraz jest problem numer jeden, że sąd nie aresztował rozrabiaki z Młodzieży Wszechpolskiej - ****a strasznie mnie to interesuje :\ |
aż strach pomyśleć co będzie się działo za kilka(dziesiąt) lat ??? / świat schodzi na psy :buu:
|
Cytat:
co do onetu - faktycznie przez ostatni rok sa coraz "glupsi" :) pozdro ;) |
slyszalem dzis o tym w radio...
troche dziwna "zabawa", ale jesli to autentyczna tradycja to nie mozna sie czepiac... mieli kameralna impreze, postrzelali i tyle... po co ten dym |
To jest jeszcze gorsze niz glupota :klnie: :klnie: :klnie: :ignorowac :ignorowac :
Ja to bym takim jaja przez du** powyrywal!!! (( (( |
Rzeczywiscie poziom onetu powoli siega dna. Nigdy nie slyszalem o bractwie kurkowym i pewnie bym nie uslyszal, ale to sprawa onetu czym sie zajmuja - w koncu konkurencja rosnie!
|
Tak czy inaczej gadali o tym TV w glownych wydaniach informacyjnych. Powalilo ...
|
Ostanio na onecie w wiadomościach ze świata było info, że dwóch polaków sie pobiło w knajpie w Holandii :D
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:17. |