![]() |
a i jeszcze jedno pamietajcie ze Real Alternative tez musi byc, to wszystko :D
|
no i sie znalazlo rozwiazanie :D, dla wszystkich innych z podobnym problemem jest rozwiazanie - Crystal1.95; czyta rmvb i napisy :D
|
To dziwne bo u mnie śmiga na SubEdit i innych playerach.
Moze odinstaluj wszystkie kodeki nastepnie zainstaluj ffdshow, ac3, i Realalternative i moze to pomoże. |
hmm, to niezbyt dobra wiadomosc :/, nic trza bedzie pokombinowac; dziex za odp.
|
Ja odtwarzam w All Player 2.2.2 na kodekach real alternativ i wszystko śmiga bez zarzutu.Jednak miałem taki sam problem jak ty wtedy gdy zainstalowałem RA na oryginalnego real playera i wtedy ani jedno ani drugie nie działało.Jeśli masz xp to przywracanie systemu i instalacja od nowa kodeka lub zabawa w kasowanie plików pod dosem.
|
rmvb - jak otworzyc w innym playerze
Sciagnalem se sim city w formacie rmvb (mniej "wazy" a jakosc spox) tylko jak tera napisy otworzyc (RealPlayer nie otwiera). Dlatego wziolem sie za poszukiwania kodekow, zebym mogl otworzyc w np. SubEditie, bo tego programu aktualnie uzywam do filmow, no i znalazlem - ze niby Real Alternative sie zajmie ta sprawa - ale nic z tego, co mnie zdziwilo bo na roznych stronkach, w tym na tej pisali ze RA zrobi co trza i bede mogl otwierac w innych playerach, w trm w SubEdit. Jak proboje odpalic tego bata przez inny program to wyskakuje blad, w SubE. brzmi to tak: "Acces violation at adress 01C9DFF3 in module 'mpeg2dmx.ax'. Read of address 01D22000". Sciagnalem se nawet najnowszego SubEdita z tej stronki, ale i tak nic. A wiec jaki z tego moral?! Mile widziana pomoc a nie bluzgi o nie wiedze :D
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:17. |