![]() |
istnieje edit :tak!:
sprawdz naped u kumpla jak bedzie to samo to oddaj na gwarancje - nalepsze rozwiazanie przypadki chodza po napedach tak jak po ludziach :mruga: |
Z tym terkotaniem to jest tak że podczas odpalania kompa mechanizm napędu chce ruszyć ale coś go blokuje i wtedy jęczy
|
Dzięki za odpowiedź co do tego traktora, ale poważniej - po włożeniu płyty do napędu zapala sie dioda ale po chwili gaśnie i nic dalej nie mogę zrobić nic nie rusza a próba otworzenia z mojego komputera kończy się komunikatem brak dysku w napędzie
|
Cytat:
a wracajac do tematu napisz dokladnie co z nia jest bo napisales ze "tak jakby nie dzialala ale dziala" tyle mozne z twojej wypowiedzi wyczytac - a jak nie dziala to po co nas pytac co masz zrobic? czy my jestesmy cudotworcy? idz z nia do reklamacji i po problemie :) |
moze on kupil wersje rolnicza ???
taka ze jak rolnik wroci z pola to "terkot" mu traktor przypomina :> |
Cytat:
Z tym to do serwisu nie ma po co lecieć :D :mruga: |
terkocze terkocze ale tylko u mnie w glowie jak za duzo piwa wypije:P
|
Cytat:
Bo jak mu terkocze - to niech pójdzie do sklepu i powie: "Panie! Co mi tu terkocze coś i chyba nie działa!" Gość włączy, a tu trrrach! i mówi: "No faktycznie! terkocze. Masz pan tu drugą!" Happy End! :jupi: Albo Gość włącza - a ni chu chu trrrachu! :O Miód malina :jem: No to szymjarosz wraca do domu, patrzy do kompa A tam mu się skrzydełko wiatraka na procku złamało I znowu: trrrach! trrrach! w Pionka :\ Szybka wymiana śmigła i happy end :jupi: I to w dwóch odsłonach No nie? :idea: :czar: |
a skad ja moge wiedziec? jak on sam nie wie czy dziala czy nie dziala:)
|
Cytat:
:mruga: |
to chyba sam powinienes wiedziec czy dziala czy nie dziala.......
|
Pioneer Dvr-109 Problem Z Instalacją
Właśnie kupiłem nagrywarkę PIONEER DVR-109 mam problem z instalacją w komputerze.
Podłączyłem ją na taśmie samą i jest ustawiona na MASTER po włożeniu płyty nic się nie dzieje nawet nie zakręci, totalna cisza. Przy restarcie kompa słychać głośniejszy dźwięk jakby coś się o siebie haczyło nie wiem czy tak ma być inne napędy tego nie mają. Autostart jest włączony system XP Myślę sobie że może jest uszkodzona?? Proszę o odpowiedź. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:42. |