![]() |
To ja sie podkleje pod temat... Szukam komiksow Metal Gear Solid - ma ktos? Bylo 12 czesci + numer zerowy. Mam 1,2,3,4,5,8,9 - jak ktos ma reszte to rposze sie odzywac!
|
Cytat:
|
Cytat:
QComicBook is a viewer for comic book archives containing jpeg/png images, which aims at convenience and simplicity. Features include: * automatic handling of archives * full-screen mode * two-pages mode and japanese mode * thumbnails view * page scaling (fit to window witdth/height, whole page) * mouse or keyboard navigation, whatever you prefer * bookmarks * and more... oczywiscie obsługuje cbr i cbz. polecam :) |
po podejrzeniu okazalo sie to rarem :klnie:
ale program cdisplay dal rade :D dziekuje za infa teraz cos do linucha lub zmienie na *.rar moze lyknie ten progz co go mam zainstalowanego |
Cytat:
|
To pewnie ujednolicenie do pewnego standardu - np niektore programy np. na urzadzenia przenosne ulatwiaja czytanie takich ebookow. Pamietacie np. skorki do WinAmpa popakowane w ZIPy i zawierajace wszystkie grafiki? Podejrzewam ze to ma na celu to samo - standaryzacje. Tylko po jaka cholere nam to na pececie? ;-D
|
Cytat:
po polsku mam 3 lub 4 czyli brakuje mi 2 lub 3 (nie wiem bo mam taki bajzel na hdd ze skorzystam z rady Milego :mruga: ) wypakowywac moge :taktak: w zwiazku z tym moje pytanie "po kiego ch... robia taki rozszerzenia" ??? |
albo zmien z *.cbr na *.rar i wypakuj normalnie do folderu i masz gotowe fotki do przegladania
|
Ja mialem jakis komiks z Batmanem opisany takim rozszerzeniem i po podgladzie w Hex Workshop okazalo sie ze to... zwykly RAR! Sprobuj ;-D!
|
Cytat:
http://www.filext.com/detaillist.php?extdetail=CBR Spróbuj tego http://www.geocities.com/davidayton/CDisplay |
komiksy *.cbr
czym to ogladac ???
pod winda i pod linuchem ?? bo jakos progzy (cbviewer, bookreader) czyli te co mam tego nie chca lyknac :( |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:36. |