![]() |
Cisza, autoban na dzień. jestem zirytowany.
|
@woitas Nieee, tylko Death man wyzywa niektorych od *****ow ;p
Sorki za pomylke ;) |
Cytat:
|
Cytat:
A co do poradnika, to mi sie podoba, bo fajnie mi sie go czytalo i tak prosto jest w nim wszystko wytlumaczone ;p |
poradnik dla początkującego w sam raz.
ale brakuje opisu innej (jak zawsze przy update biosu troszkę ryzykownej) metody - wgrania zmodyfikowanego biosu do nagrywarki (na forum można znaleźć taki do mojego 832s - czy są do innych nie wiem, bo mnie to nie interesuje). w efekcie nie muszę zawracać sobie głowy ciągłym pamiętaniemo o jego zmianie. |
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
przeczytałem i też nie czaje.
a jak zmienić booktype/bitsetting można znałeśc :P na forum wpisijąc magiczne słowa a jak do tego doda się nazwę (symbol) nagrywarki to można się fajnie zdziwić |
Cytat:
|
nawet spoko jest to opisane, choc sadze ze lekko za... prosto.
skoro przychodzi komus zmieniac booktype to watpie by trzeba bylo tej osobie pisac by "klikal dwa razy na aplikacje" by ja otworzyc. nigdy sie zmienianiem booktype nie bawilem, i napewno przyda mi sie wiedza z tego artykulu, lecz powinno byc bardziej do rzeczy: co to jest booktype, do czego sluzy, jaki progs sciagnac, jak nim dzialac, i jakies moze podsumowanie. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Fajne.Dobre,bo nie każdy jest super znawcą.Początkującym napewno to pomoże.
A ludzie,którzy reprezentują interesy standartu (-) dostaną zawał odbytu po przeczytaniu tegoż mini-poradnika. Ja na minusach rzadko nagrywam,za to plusy ujeżdżam jak blondynki. |
heheh pewnie mandat dostal za przechowywanie w platach czolowych zaduzej ilosci miecha :D
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:57. |