Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Napędy optyczne DVD (https://forum.cdrinfo.pl/f15/)
-   -   Narodowa wymiana LITKOW (https://forum.cdrinfo.pl/f15/narodowa-wymiana-litkow-53441/)

icemac 17.06.2005 15:42

Narodowa wymiana LITKOW

Panowie i Panie

wiem ze topic nie ma sensu, ale jak czytam ostatnio rady "nowych" forumowiczow typu:
"wymien litka bo to szajs..."
"wymien litka bo to gowno..."

itd. to widze ze musimy zrobic narodowa wymiane lite-onow na napedy samsung lub pokrewnych marek.

nawet Ci ktorym wszystko dziala dobrze powinni poczuc sie wrecz zobowiazani do solidarnosci na pozostalymi :taktak:

WIEC WALMY WSZYSCY DO SERWISOW I SKLEPOW ZADAJAC ZWROTU KASY LUB INNEGO DOBREO NAPEDU, ktory bedzie nagrywal nawet na zakretkach do sloikow

milego weekendu for @ll :piwo:

demek 17.06.2005 16:12

lite-on to perpetum mobile (co juz pisalem) wiec nie ma sensu zmieniac.....raz kupujesz i masz na wieki litka:)

prometeusz 17.06.2005 16:22

:piwo:

karel48 17.06.2005 17:24

@icemac
Zapomniałeś dodać, że wymiana jest jak najbardziej "cooltowa".
Przy jej okazji możemy się wreszcie poczuć prawdziwymi unijnymi ... członkami ;)
||

epol 17.06.2005 19:11

Cytat:

Napisany przez demek
lite-on to perpetum mobile (co juz pisalem) wiec nie ma sensu zmieniac.....raz kupujesz i masz na wieki litka:)

To tak jak kiedys oryginalny TEAC :)

zene_k 17.06.2005 19:19

Cytat:

Napisany przez icemac
Panowie i Panie

wiem ze topic nie ma sensu, ale jak czytam ostatnio rady "nowych" forumowiczow typu:
"wymien litka bo to szajs..."
"wymien litka bo to gowno..."

itd. to widze ze musimy zrobic narodowa wymiane lite-onow na napedy samsung lub pokrewnych marek.

nawet Ci ktorym wszystko dziala dobrze powinni poczuc sie wrecz zobowiazani do solidarnosci na pozostalymi :taktak:

WIEC WALMY WSZYSCY DO SERWISOW I SKLEPOW ZADAJAC ZWROTU KASY LUB INNEGO DOBREO NAPEDU, ktory bedzie nagrywal nawet na zakretkach do sloikow

milego weekendu for @ll :piwo:

A te pokrewne marki, to jakie? ||

Bo szajsung, to rozumiem 8 )

pawelblu 17.06.2005 19:41

Cytat:

Napisany przez icemac
wiem ze topic nie ma sensu

Coz za blyskotliwa uwaga.

psotniczek 17.06.2005 20:40

Witam jestem tu nowy . Tak czytam i nie wiem dla czego wszyscy gnoicie liteona mam nagrywarkę liteona SOHW-1693S i uważam że jest spoko nagrywareczka zero problemów . Wyjaśnijcie mi co macie do litków bo ja naprzykład uważem że gniot to np. NEC , TOSHIBA .

Yarozelsky 17.06.2005 20:48

Cytat:

Napisany przez psotniczek
Witam jestem tu nowy . Tak czytam i nie wiem dla czego wszyscy gnoicie liteona mam nagrywarkę liteona SOHW-1693S i uważam że jest spoko nagrywareczka zero problemów . Wyjaśnijcie mi co macie do litków bo ja naprzykład uważem że gniot to np. NEC , TOSHIBA .

najlepiej wpisz w szukajce dwa magiczne slowa : LITEON PROBLEM-a poczytasz sobie co nie co

psotniczek 17.06.2005 20:57

Cytat:

Napisany przez Yarozelsky
najlepiej wpisz w szukajce dwa magiczne slowa : LITEON PROBLEM-a poczytasz sobie co nie co

Już się oczytalem bo forum już przegladam do jakiegoś miesiąca . A problemy z litkiem najczęściej sa winą urzytkownika zła konfiguracja kompa , bakcyle w kompie . Miałem juz pare rówznych napędów litka i nigdy sie na nich nie zawiodłem , sa moze trochę głośne ale za to korekcja błedów , zadko jaki napęd się taka może poszczycić

ed hunter 17.06.2005 21:47

ja tam nikomu nie dam swojego Liteona.....

no chyba że za 70 złotych.

:cool:

kiewas 17.06.2005 21:51

Kurde, ja chyba jakimś szczęśliwcem jestem :) Mam od ponad roku LiteOna LDW-851S z biosem od 832S i jeszcze żadnych problemów z nim nie miałem - działa jak złoto :D I mam nadzieje, że jeszcze trochę mi posłuży :D

mensir67pl 17.06.2005 21:56

812@832(ZEBRA eeprom) NO PROBLEM :niepow:

niebanalny, niepowtarzalny naped za jedyne na tam te czasy 485 -PLN

luc.ek 18.06.2005 01:14

ja nawet za 70 PLN nie oddam swojego...(dałem w końcu 250)... chyba że ktoś mi da 200 żebym sobie kupił nowego Litka :D (i to nie wiem....) SOHW 1673s po prostu rządzi... :taktak:

pozdrowionka dla wszystkich lajtonowców :najlepsz:

zorg 18.06.2005 02:48

litki nie sa zle (mozna z nimi cuda wyprawiac)! tylko troche glosne,ale w pewnych oklolicznosciach to nie przesdzkadza

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:45.