![]() |
Witam
Wtrace tez trzy grosze jak juz sprzedawcy odradzaja zakup Litka to juz jest tragedia mialem mojego 1653 pielegnowalem go a przez niego pol dysku danych stracilem .bardzo waznych plytki markowe TDK I WERBATIUM Wywalilem go z kompa z hukiem jego miejsce zajal Krol NEC i teraz nagrywanie to przyjemnosc LG tez niby ok ale do tej firmy nie moge sie przelamac Pozdrawiam |
Cytat:
Takiego wypasika to chyba nikt na tym forum nie ma (poza mną oczywiście):spoko: |
ja też chcę za darmo liteona 1693s może się zrzucicie???:D miałem neca najnowszego wymeinić gość się nieodzywał to oddałem do sklepu
|
niby tak niby nie ja mam przerobionego litka 851@832 , buforowanie rozpoczyna się pod nero gdzieś po 18s, natomiast u brata po 7s, więc chwale jego nepę, tylko on tez ma litka lecz właśnie 832 ^_^ .
A tak naprawde zawsze chętnie racje przyznam jak ktoś ma coć lepsze 8 ) |
kazdy chwali to co ma :>
|
plextor rullez padnie masz nowego litek rullez padnie masz nowego... lg dnooo padnie naprawią 20 razy zanim padnie i zanm wymienią:D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Moj litek 812@832 jakos niechce zejsc na tamten swiat :) i dalej pali jak palil nic sie nie zmienilo :D.
A nawet te liteony co przeszly przez moje rece dzialaja do dzisaj bez awaryjnie wiec czasem sie zastanawiam i nie rozumiem tych ludzi ktorzy ciagle na nie psiocza lub przeklinaja :) |
uzyj edytuj ;)
Taaa miał litek dobre konstrukcyje, np 832S (812S) :) |
PS: Nie słoiki a zakrętki od słoików wypala się kwasem solnym (słoiki za to wypala się w hucie słoików, co oczywiste).
|
LiteON'y były świetne, ale olali jakość. Serwisy autoryzowane niedługo będą musiały wynająć dodatkowe pomieszczenia na przechowywanie nagrywarek oddanych w ramach usług gwarancyjnych... Zdarzają się jeszcze udane egzemplarze (dawna świetność firmy), ale kto będzie miał pewność że kupuje ten udany? A słoiki najlepiej wypala się... kwasem solnym!
8 ) |
Cytat:
|
Cytat:
|
@karel48: no wiesz, problem jest taki, że jak wypalisz taką zakrętkę, to potem nawet jak masz czas na to żeby zrobić kiszone ogórki, to nie masz czym zamknąć słoika? no bo jakże to tak... wypaloną zakrętką???
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:02. |