![]() |
Reklama, ktora sam dawalem w 'funny fotos...' ;).
|
ale niezle :) ale to chyba nie w Rosi :)
|
jeśli ktoś kiedyś strzelał z pistoletu ostrą amunicją to dobrze wie jaki jest kop i pistolet odskakuje. tutaj są ślepaki a tak naprawdę to widzę jeden strzał (dym) i zero kopa. jakość jest słaba, ale wydaje mi się, że nawet łuska nie wyskoczyła (ślepak nie był w stanie cofnąć zamka)
|
Myśle że ta scenka na początku jest prawdą ,ale z tym facetem szczelającym nie .
Spox filmik. :O |
raczej kit... chociaz na tym swiecie dzieja sie dziwne rzeczy:/
|
Napewno wał;) Te odgłosy sa jakieś niedopracowane. Ekipa od efektów zawaliła sprawe :P;)
|
IMHO podpucha, bo kto nosi klamke za pazuchą zamiast za paskiem lub w kaburze ;)
ale filmik spoko pomimo, że juz był || |
Odpowiadając na pytanie - nie, to nie może być prawda ;)
A w funny photos rzeczywiście było i to niedawno :) |
Co do filmiku to byl niedawno w Funny fotos, kawaly... itp. - jeszcze sie tak nie usmialem :) - to rekalma (tu nie pelna) jakiejs firmy - lol.
|
Nie wierzę :wow:
|
Witam !
Jak to obejrzałem, to przypomniało mi się, że chyba niedawno posadzili (albo będzie proces) - nie pamiętam o kogo chodzi, faceta który m.in. zabił człowieka za to, że ten mu zwrócił uwagę, że myje samochód na trawie czy coś w tym stylu ......(czy to przypadkiem nie chodziło o Niemczyka ???). A tak na poważnie - jeśli to był w całości kawał, to lekko przegięty, a jeśli prawda, to .......... ro29 |
jaja poprostu ;) by to puscili w 997 a nie w "smiechu warte" ;)
|
a moze to sa te puste naboje czy jak one tam sie zwie
|
Niezla akcja ciekawe czy to był , gazywy , czy na ostre naboje :)
|
ja mysle ze to nieprawda, ta scenka to z jakiegos programu, wiec pewnie wszystko wyrezyserowane bylo :)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:54. |