![]() |
Zabezpieczone DVD
Na poczatku : Witam wszystkich forumowiczow ;)
Chcialbym aby wypowiedzieli sie (Ci ktorzy sie znaja) na temat : Jaki jest najlepszy program do kopiowania zabezpieczonych plyt DVD ?? Domyslam sie ze jesli chodzi o filmy to np: AnyDVD & CloneDVD, ale mi chodzi wlasnie o gry. Ostatnio spotkalem sie z opinia ze Alcohol nie nadaje sie do kopiowania zabezpieczonych plyt DVD wiec pytam jaka jest wasz opinia ?? |
Za dużego wyboru to nie ma.
Jeszcze w zasadzie w grę wchodzi clonecd i blindwrite. Najlepiej kup RW i potestuj. Niestety przy kopiowaniu zabezpieczonych gierek ważniejsza jest dobra nagrywarka. Poza tym wiesz zapewne, że niektórych zabezpieczeń nie da się skopiować. Wydaje mi się, że powinieneś lepiej popytać w dziale z zabezpieczeniami. |
Do kopiowania gier najlepszy jest GameJack ;)
|
Alkohol,alternatywnie blind write.
|
OK Dzieki za wypowiedz ;) Mam jeszcze jedno pytanko : Widze ze nowy alkohol umozliwa podzial plyty DVD np co 700mb niestety potem i tak rozpoznaje to jako jeden obraz, wiec moje pytanie jest nastepujace : Czy jest program jesli tak to jaki ktory umozliwia podzial plyty DVD tak zeby powstalo kilka obrazow gotowych do zgrania na CD.
|
WinRAR'em możesz podzielić po 700 MB i nagrać na płytki, potem tylko rozpakowujesz i podmontowujesz pod virtuala :)
|
hmmm no tym sposobem to rownie dobrze moge pozgrywac te kilka plikow co robi alkohol (md0, md1, md2 itd.). Ale mi chodzi o cos takiego co by dzielilo obraz z DVD na kilka CD i przy instalowaniu gry poprosilo o nastepna plyte. Jest wogole taki program czy raczej nie ??
|
Cytat:
|
Tak myslalem ale mialem nadzieje ze jest jakis prostszy sposob. OK dzieki, a znasz jakis dobry, sprawdzony program do robienia instalatora (mialem kiedys cos takiego ale zapomnialem jak sie nazywalo) ??
|
InstallShield 10.5 SP1 Premier Edition jest jednym z najlepszych programów do tworzenia instalatorów. Do nabycia w hipermarkecie emule
|
hehe dzieki ;)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:18. |